Søndagscafe med THE DUO!

20. sep
kl. 14:30

20. september
kl. 14:30

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Søndagscafé med THE DUO!:

Margrethe Grarup og Michael Sunding
Søndag d. 20. september kl. 14.30 – 17.00

Billetpris inkl. kaffe og kage 150,- kr. / for medlemmer 125,-.

Sidste år var de i Grenaa med programmet PH PÅ NY, hvor de med legesyge og kærlige smil havde frisket Poul Henningsens viser op og ført dem frem til nutiden med saft og kraft.

I år kommer de med et program, der indeholder spirituals, gospel, blues og grooves. Det musikalske makkerpar går direkte til kernen af musikken og formidler det ærligt og hudløst.

”Margrethe Grarup og Michael Sunding udstråler med både sangvalg og arrangementer en musikalsk eventyrlyst, der kommer til udtryk med en selvfølgelighed, der kun er mulig, når udøverne er dybt kompetente og intuitivt musikalske, ” konstaterer anmelderen fra Blues-news.dk efter en koncert.

Michael Sundings sprudlende klaverspil rummer hele spektret fra det storswingende til det skrøbelige.
Margrethe Grarups imponerende vokal fortæller historien, bakket op af Sundings stemme, der også gerne drager sine egne veje.

Det er dragende, inspirerende og man må som publikum bare lade sig rive med af – og måske synge med – på THE DUO!s musikalske rejse og nyde oplevelserne undervejs.

Arrangør: Grenaa Kunst – og Musikforening

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen