Søndagscafé med pianist Kristian Riisager

07. nov
kl. 14:30

Dørene åbnes kl. 14.00.

07. november
kl. 14:30

Dørene åbnes kl. 14.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Vi kan glæde os til en fortryllende eftermiddag med den talentfulde Kristian Riisager (f. 1996). Han startede med at spille klaver som syv-årig. Hans musikopdragelse begyndte på Favrskov Musikskole og fortsatte senere ved klaverpædagog Martin Lysholm Jepsen ved Klaverskolen Gradus i Århus. I februar 2020 dimitterede han som Bachelor fra Hochschule für Musik “Hanns Eisler” Berlin, hvor han siden 2015 har studeret ved prof. Birgitta Wollenweber og prof. Eldar Nebolsin.
Efter endte studier på musikkonservatoriet i Berlin er Kristian Riisager klar til at indtage den danske musikscene. Han er vendt hjem til Danmark for at studere videre på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og han har spillet koncerter i en række europæiske lande og har modtaget flere priser i nationale og internationale konkurrencer.

Til søndagscaféens første del af koncerten er Mozarts musik i fokus. Den starter med hans variationsværk ”Unser dummer Pöbel meint”, herefter følger den sørgmodige Fantasi i D-mol. Første del sluttes af med den festlige klaversonate i D-dur.
Anden del byder på Chopins 24 præludier, et af klaverlitteraturens helt store mesterværker. De 24 præludier er som en billedbog fyldt med karakterer, der spænder fra de voldsomste storme til den mest vidunderlige ro. Som tilhører får man kun et glimt deraf, men det er nok til at mærke de kvaler og den skønhed og dybde, der ligger bag kompositionerne.

Billetprisen er inkl. kaffe og kage.

Arrangører:
Grenaa Kunst- og Musikforening

Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 14.00.
Billetpris 145,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 145 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen