Arendt Trio

17. nov
kl. 14:30

Dørene åbnes en time før

17. november
kl. 14:30

Dørene åbnes en time før

Koncert med Arendt Trio - Freja, Betty og Peter Arendt giver Arendt Trio

Betty Arendt, sopran og Peter Arendt, organist er særdeles velkendte ansigter i Grenaa som sanger/korleder og organist ved Grenaa Kirke i perioden 1996-2006. De er begge udøvende klassiske musikere, men er også kendte som meget brogede og folkelige musikere, der har givet koncerter over det meste af verden og har ligeledes hentet musik fra hele verden hjem til Danmark. Ved koncerten i Grenaa Kunst- og Musikforening bliver det den klassiske nordiske musik og ikke mindst barokmusikken, som står deres hjerter særligt nær, der kommer til at fylde i programmet.

Ved koncerten medvirker desuden datteren Freja Arendt, som er oboist. Hun har gennem det seneste år været ansat i Det Kongelige Kapel, studerer på nuværende tidspunkt i Oslo og har siden barndommen spillet og sunget ved koncerter sammen med forældrene og bl.a. sunget i Grenaa Kirkes Ungdomskor.
Trioen har dermed mere end 25 års sammenspil på bagen!

Sammen spiller de for tiden arier af bl.a. Händel, Bach og Telemann, samt nordiske værker af Carl Nielsen og norske Henning Sommerro.

Arrangører: Pavillonen og Grenaa Kunst- & Musikforening

Dørene åbnes en time før
Billetpris 200,- kr.
150 kr. for medlemmer af Grenaa Kunst- & Musikforening

Caféen i Pavillonen åbner kl. 13.30 hvor der vil være mulighed for at købe kaffe/te, vin, øl, vand og snacks & chokolade.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Læs mere på grenaakunstogmusik.dk


Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen