Sømændene

08. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

08. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Sømændene leverede en formidabel optræden ved havnens 200 års jubilæum som Pavillonen også deltog i planlægning og afvikling af. Nu kommer de til Pavillonen med et nyt show og en kæmpe fest - der er noget at glæde sig til ...

Start evt aftenen med en lækker julefrokost i Pavillonen - der er rabat at hente hvis i er en gruppe på over 10 personer ...

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld - og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.
Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet ,konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden. Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere..
Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

**********************
Sømændene er garanter for en fiskerfest med alt hvad der dertil hører, så selv bodegaen i Thyborøn kommer til at lige et rehabiliteringscenter.
Det er netop live, at de 9 sømænd føler sig hjemme, understreger Styrmanden, Jeppe Vig Find: ”Der er ikke noget, der slår fornemmelsen af at stå over for flere tusinde mennesker, der alle råber drik, drik, drik.”
Succesen blandt de unge mennesker forklarer Styrmanden med, ”De kender jo sangene og typerne vi repræsenterer, og når vi står på scenen med hatte, bajere, overalls, lakridspiber og overalls og tér os vanvittigt, behøver de ikke opretholde noget ansigt. Det bliver lettere for dem at give los og gå amok sammen med os.”Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 260,- kr. / i døren 285,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 195,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 260 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen