Sømændene

27. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

27. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

SØMÆNDENE

Om man er til rock, hip hop eller jazz, så skal man altså være lidt af en stivstikker, hvis man ikke lader sig rive med af sømændenes fortolkninger af sømandsklassikerne…
Trods det faktum, at de otte musikere i Sømændene ikke ernærer sig ved at sejle på de syv verdenshave, så forstår de at skabe en troværdig sømandsillusion, og tager publikum med på en nostalgisk rejse, når de med deres drengede sømandscharme og ferme musikalitet genopfrisker klassiske sømandsviser som ”Katinka, Katinka”, ”Når En Sailor Går I Land” og ”Så Længe Skuden Kan Gå”.

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i snart 20 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl. kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft. Men det virker. Der er islæt af såvel hip hop, jazz såvel som rock, og resultatet appellerer på den måde til et meget bredt publikum. Denne evne til at favne flere generationer har for Sømændene betydet, at de er trækplaster på meget vidt forskellige spillesteder og har optrådt på både Roskilde Festival, TV2 og Damhuskroen. De har fået tildelt en guldplade for præstation i dansk sang og sangkulturs tjeneste og samtidig gjort en kæmpeindsats for Støt Brysterne-kampagnen.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.

Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid, hvor der var flere værtshuse end caféer, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere. En koncert med Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 260,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 260 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen