Smukke Møller - Gasolin og Kim Larsen

25. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

25. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retrorock, og hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud. Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Det bliver en aften med Kim Larsens og Gasolins udødelige klassikere, der leveres på højeste niveau, når Smukke Møller går på scenen. En koncert med Smukke Møller er en helstøbt oplevelse både musikalsk og visuelt. Med de store horn-sektioner, det unikke kor og en ualmindelig dygtig forsanger giver bandet publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Centersalen ståpladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 225,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 225 kr

Sted Centersalen

Pladser ståpladser

Arrangør Pavillonen