Skibet er ladet med Pelle

01. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

01. november
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

Skibet er ladet med Pelle

Skibet er ladet med Pelle.

Da Trine Gadeberg i 2022 for første gang tog sin elskelige karakter og internetfænomen, Pelle på fem og et halvt år, ud på landevejen med showet – Verden ifølge Pelle - ja der sikrede over 28.000 mennesker sig en billet.
I over 2 timer spillede Trine samtlige karakterer i en tour de force af et one-woman show, for med næsten 30 år i branchen, som en af landets mest benyttede komikere og entertainere, så er selvgjort nemlig velgjort.
Og som Pelle ville have anskuet det i sit barnesind, så er der ingen grund til at stoppe mens legen er god, så nu gør Trine det igen!

Det nye one-woman show har fået den maritime titel – Skibet er ladet med Pelle.
Og endnu engang vil publikum opleve de voksnes verden igennem det uskyldige barnesind, som er Pelles. For ingen er nemlig fredet, når Pelle denne gang har fået hyre som en del af underholdningen ombord på et cruiseskib i middelhavet, der vægter nonstop buffet og ekstra klor i den tilpissede pool, højere end selve sikkerheden om bord.
Igen vil Pelle få selskab af en lang række andre karakterer, som sammen med ham skal synge, trylle og danse sige igennem underholdning på skibet der aldrig sover.
Velkommen om bord og du skal selvfølgelig slippe for et – Kom bar’do’! så hvad med et – Kom an’do!?Centersalen, num. siddepladser

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 390,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 390 kr

Sted Centersalen

Arrangør Pavillonen