Signe Svendsen med Band

12. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

12. april
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

SIGNE SVENDSEN BAND

Signe Svendsen er en god ven af huset og har optrådt her i flere sammenhænge. Nogle husker hende fra hendes fantastiske optrædener med Niels Hausgaard og andre kender hende fra nogle eminente optrædener hendes gene skønne sange med et aldeles fremragende band. Hun er på vej med et nyt album og bruinger bandet med til en hyggelig og aldeles musikalsk aften i den gamle Pavillonsal

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene.
Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

Nu tager hun på turné med sit band, som tæller nogle af landets fineste musikere: Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Jesper Elnegaard (Søren Huss, Aura). Disse mennesker er musikere ind til benet, med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette.

” Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse”

- siger Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

Signe Svendsen udgiver i foråret 2019 et nyt album, som bliver det 4. I rækken.Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr. / i døren 225,- kr.
UNGBILLET - under 22 år i forsalg 100,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen