Sidste Udkald

24. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

24. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Sidste Udkald er et 6 mand stort dansksproget orkester med base på Mols.
I en blanding af folk, country og soul danner deres akustiske lydbillede rammerne for sanger Snorre Ralunds intense vokal. Et mix bandet selv kalder for 'Mols Roots'.

Tekstuniverset veksler imellem personlige og hudløst ærlige fortællinger, og råber samtidig lytteren op med sarkastiske og skarpe stikpiller til det samfund, vi lever i. Akkompagneret af en dynamisk rytmegruppe leverer bandet håndspillede og levende kompositioner både på livescenen og på plade. Musikken henter inspiration i bl.a. C.V. Jørgensens og Allan Olsens danske sangskrivertradition, tilføjet drømmende bluegrass-elementer á la Daniel Lanois.

I sommeren 2021 udgav bandet deres debutalbum 'Midt I Ingenting' og i maj 2022 udkom EP'en 'HYG' som opfølger. Bandet har siden dannelsen i 2020 udelukkende spillet for udsolgte sale i nærområdet på Djursland, bl.a. på Kulturloft i Ebeltoft samt det lokale Sølballegard, hvor også bandets album-release fandt sted. I den forbindelse udtalte bookeren selv: ”Sidste Udkald har så meget pa hjerte, så mange fine melodier, så dygtige musikere.”

Efter corona-pausen arbejder bandet nu på at bevæge sig videre omkring i det danske land, for at dele deres musik der, hvor den lever allerbedst – nemlig pa livescenen. I en tid hvor musik bliver mere og mere konstrueret, produceret og computerbaseret, føler bandet et særligt behov for at sætte fokus på levende fremførelser af deres musik: ”Musikken skal leve i nuet. Den dynamik og intensitet, der ligger i det akustiske og spillede udtryk, vil vi gerne holde i hævd i folks bevidsthed som noget værdifuldt. Vores tilgang til sangskrivning er simpel, og vi forsøger med enkle virkemidler at komplimentere Snorres personlige udtryk i tekstuniverset.”

Besætning: Snorre Ralund – Vokal/Guitar
Jens Moss Thorsen – Guitar / Dobro / Lap steel
Nikolaj Engrob – Tangenter
Thomas Hagge – Kontrabas
Simon Knoblauch – Percussion
Nicolai Pape – Guitar

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 100,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Se mere

Pris 100 kr

Sted Kom-Bi

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen