Senior Stand-up med Jan Hertz - en del af teaterpakken

07. mar
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

07. marts
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

OBS! DETTE ARRANGEMENT ER FLYTTET TIL PAVILLONSALEN OG ER UNUMMEREREDE SIDDEPLADSER.

Der er siddepladser til alle ved hyggelige caféborde.

“Senior stand up - i farver” med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf, hvor vi - som noget nyt - giver stand-up genren en dramatisk udtryksform.

Situationer og mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed og råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne i at måtte træffe fra- og tilvalg. Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer og publikum ”møder” Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.

Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst.
På et tidspunkt troede han, der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort… men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus. Men den handler om at være ensom og vekselvirkningen mellem at være social og være privat.
Som Teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke- men i sin egenskab af Teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!
En nærværende dramatisk fortælling med stand-up tilsnit fuld af morskab og følsomme situationer, der tager fat i publikum.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 250,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 250 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen