Rebecca Lou – LYT NYT FORÅR 2022

11. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

11. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed er en sejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou det endegyldige bevis på.
Rebecca kan både lave smadret punk, med alt hvad det indebærer af læderjakker og dommedagsguitar, men hun er også leveringsdygtig på vemodige akkorder, melodier og tekster, der sætter sig fast i din hjerne, som den mest insisterende popsang.
»Jeg elsker rockmusik, og det er en kæmpe del af mig, men jeg har også et kæmpe pophjerte. Jeg kan godt lide det storladne og den gode melodi, og så er historien i sangen supervigtig for mig«, siger hun.
Tag bare selvtillidshymnen ‘Bitch, U Look Good’, som Rebecca Lou håber kan give andre mod til at turde være sig selv.

Siden debut-ep'en Skeletons fra 2018 har Rebecca Lou haft singler i rotation på både P3 & P6 imens projektet har tourneret i Danmark, Tyskland, Østrig og England og blandt andet optrådt på Roskilde Festival (DK), SPOT Festival (DK), Reeperbahn Festival (DE), Waves Vienna (AT), til Livebeatet på P6 Beat og Gaffaprisen 2020. Den 27. oktober 2021 udkom Rebecca Lou med sit 2. album 'Heavy Metal Feelings'. Albummet fik store roser med på vejen af nationale medier og modtog blandt andet en
femstjernet anmeldelse i GAFFA. Netop GAFFA placerede Rebecca Lou på forsiden af deres novemberudgave i 2021. På releasedagen for albummet indtog Rebecca Lou Lille VEGA, til sin første store headliner koncert

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen