Randers Kammerorkester

18. apr
kl. 19:30

18. april
kl. 19:30

125kr

Koncert med Randers Kammerorkester

Pavillonen i Grenaa onsdag d. 18. april kl. 19.30


Også i år får vi den glæde at høre det dygtige Randers Kammerorkester give koncert i Grenaa. Denne gang med en stryger-/blæserkoncert.
Der spilles værker af Franz Schubert, Ferenc Farkas, Josef Bohuslav Foerster og Händel-Halvorsen.

 

På kanten af livet i de sidste uger før sin død komponerede Franz Schubert den strygekvintet, der blev hans instrumentale svanesang. I Strygekvintet D. 956 (Cellokvintetten) smelter en smertefuld skønhed, en skrøbelig styrke og et lys midt i mørket sammen til et værk, der i en næsten symfonisk dimension lader livet passere forbi med både tragedie, glæde, lidenskab og fortrøstning.
I Ferenc Farkas ”Quattro pezzi” træder kontrabassen frem fra den bagerste plads i orkestret og indtager den solistiske hovedrolle i et veloplagt sammenspil med fem blæseinstrumenter.
Tjekkiske J.B. Foerster udforsker blæsernes mange instrumentale farver i sin blæserkvintet og i norske Johan Halvorsens virtuose ”Passacaglia” for violin og bratsch kan man opleve, hvordan Händel ville have komponeret, hvis han havde levet som romantisk komponist i slutningen af 1800-tallet.

 

Pris: 125 kr. for medlemmer af Grenaa Kunst- og Musikforening (150 kr. for ikke-medlemmer). Billetsalg ved indgangen fra kl. 19.00.

Billetter kan også købes hos Grenaa Turistkontor.

 

 

Arrangør: Grenaa Kunst- og Musikforening

www.grenaakunstogmusik.dk

Se mere

Pris 125kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen