Randers Kammerorkester ”Det begynder med B”

04. maj
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 18:30.

04. maj
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 18:30.

Arrangementet er afholdt

Seks strygerinstrumenter finder i de første takter af Brahms’ Sekstet sammen i en varm, dybfølt og mørkfarvet klang, der fylder Pavillonsalen og omslutter den, der lytter. Som et minde fra en fjern barndom er Brahms’ Sekstet fuld af vemod og nostalgi, men også kraft og styrke. Barndommens lange somre får sit musikalske udtryk i Barbers Summer Music, der indeholder alle stemninger og nuancer fra den stillestående dis af varme ved middagstid til den overstadige glæde ved solens intense stråler fra en skyfri himmel.

Musik og teater flyder sammen i Berios Opus Number Zoo, der er en troskyldig og humoristisk fortælling om dyrene, men som under overfladen også indeholder en alvorlig kommentar til det liv, mennesket lever.
Endelig er dansk musik en del af programmet i form af et usædvanligt sammenspil mellem den dybe kontrabas og den lyse violin i Bentzons Duo Concertante.

Randers Kammerorkester er Danmarks eneste permanente professionelle kammerorkester. Orkestret spiller hvert år omkring 110 koncerter, der tæller orkester- og kammerkoncerter i Randers og det øvrige Danmark, slotskoncerter, skolekoncerter, børnekoncerter og operaforestillinger. Sammen med regelmæssige transmissioner i Danmarks Radio, en lang række cd-udgivelser og workshops har orkestret markeret sig som en vigtig institution i dansk musikliv.

Arrangører: Pavillonen og Grenaa Kunst- og Musikforening

Pavillonsalen

Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 18:30.
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Caféopstilling

Arrangør Pavillonen