Radio Merkur - PLUS 1

05. apr
kl. 13:00

05. april
kl. 13:00

Fri entre

Radio Merkur
5. april kl. 13.00

Poetiske pop-piloter skyder rocken ind i fremtiden

Vokalharmonier og poptimistiske melodier om hverdagens små og store mirakler.
Bandet Radio Merkur transmitterer deres sange fra livets brændpunkter med poetisk tæft og rytmisk historiefortælling. Altid med seneste nyt fra følelsesregistret, prognoser om befolkningens tilstand og musikalske vejrudsigter. Syng med, hæng på og lyt løs.

Nikolaj Wolf på kontrabas
M.C. Hansen på guitar
Jens Jepsen på guitar
Jacob Chano på keyboards og trommer.

Hvad er en PLUS1-koncert?
Fællesskab, hygge, nærvær, smil og godt samvær - det har mange af os savnet under Corona-nedlukningen. En koncert er ideel til at række ud efter en, man ikke har set i lang tid - eller efter et nyt bekendtskab. Sådan drager vi omsorg for hinanden. Det er dét, PLUS 1 koncerterne handler om. Med alle billetter følger nemlig en gratis billet; derfor navnet PLUS 1.
Koncerterne er altid en tirsdag kl. 13.00. En billet koster 170 kr.

Når alle koncertbilletter giver adgang for 2 personer, hvem vil du så invitere med? En ven, en nabo, en bekendt, et familiemedlem?
Pavillonen præsenterer 10 alsidige koncerter med professionelle musikere, der alle er valgt ud fra deres evne til at skabe fællesskab, nærvær og relation til publikum. Efter koncerten kan der købes kaffe og kage, så der er god mulighed for at snakke om den koncert, man lige harv oplevet, den man glæder sig til og alt dét, vi ellers går og bakser med i livet.

Pavillonsalen - Cafeopstilling
Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 12.00.
Billetpris 170,- kr. (Gælder for 2 personer)

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris Fri entre

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen