Poul Krebs - små sensationer jubilæumstur

21. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

21. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Vigtig info vedr. Poul Krebs i Pavillonen.
Række 1-11 bliver flyttet til koncert kl 19.00 og række 12 -22 bliver flyttet til koncert kl 21.30


Til arrangementet med Poul Krebs den 21. okt. er der solgt flere billetter, end der er plads til under de gældende retningslinjer for covid19. I samråd med Poul Krebs management har vi valgt at koncerten forbliver den 21. okt., men er nødt til at dele det op i 2 afdelinger og spille to hele koncerter pr. aften for et reduceret publikum. På den måde får alle, der har billet mulighed for at opleve showet.For at vi kan følge gældende retningslinjer vil det være u-nummererede pladser, du vil derfor ikke være garanteret den plads, der står på din billet, da der ifølge gældende regler skal være større afstand mellem publikum end normalt.

Spisning før showet er flyttet til kl 17.30, hvor dine spisebilletter også gælder direkte til.

Vi passer på dig til kulturarrangementer, men opfordrer også til at vi hjælpes ad med at passe på hinanden – husk at tage det gode humør og tålmodighed med.

Der vil dagen før koncerten blive udsendt en mail med praktisk info vedr. arrangementet.

Vi beklager omstændighederne og glæder os til at se dig i Pavillonen.
POUL KREBS - SMÅ SENSATIONER - 25 ÅRS JUBILÆUMSTURNE
”Det hold jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab!”

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet SMÅ SENSATIONER. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark, hvor han sammen med sit stærke band - Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – vil genbesøge ”Små sensationer” og spille alle sangene fra albummet.
SMÅ SENSATIONER blev i sin tid det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs - og sikrede en glad sangskriver ikke mindre end 6 nomineringer da der skulle uddeles Grammy'er for '95, samtidig med at P3s lyttere tildelte megahittet SÅDAN NOGEN SOM OS, prisen som årets hit. Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 fysiske eksemplarer og har opnået fire-dobbelt platin. Også på musikportalerne har ”Små sensationer” markeret sig – og de forskellige udgaver der er udgivet af SÅDAN NOGEN SOM OS (bl.a. med Henning Kvitnes, Wenche Myhre og Pouls egen version) er streamet omkring 12 mio. gange, alene på Spotify.

HISTORIEN OM SMÅ SENSATIONER
Jeg er træt af opfattelsen af, at det er i TV tingene sker. Jeg er træt af action-tendensen og de store overskrifter. Lad os blive fri for bombardementet af terrorporno og origieindtryk. Man fjerner fordybelsen og glemmer hverdagens små perler. For mig handler det om at læse mellem linierne i en søgen efter noget mere fundamentalt og finde de små sensationer…
(Poul Krebs til Gaffa ved udgivelsen af ”Små sensationer”, april 1995).

I foråret 1994 var Poul Krebs blevet belønnet med kollegernes hæderspris, da DJBFA (foreningen af danske sangskrivere) valgte ham som modtager af årets ærespris på 25.000 kr. I det sene efterår '94 turnerede Krebs bl.a. i Danmark og Grønland, i selskab med sin norske ven og kollega Henning Kvitnes. Repertoiret bestod for en stor dels vedkommende af helt nye sange, som Krebs havde skrevet eller færdiggjort i sit midlertidige eksil i Amsterdam, hvor han og familien boede en stor del af 1994.
Publikums respons på de nye sange var overvældende, ikke mindst når man tænker på, at de aldrig havde hørt størstedelen af dem før - og for at fastholde det umiddelbare, valgte Krebs en ny indspilningsform til det næste album. I samarbejde med produceren Poul Martin Bonde og en række musikere der gennem årene havde spillet i forskellige konstellationer omkring Krebs - begyndte man i slutningen af januar 1995 en ugelang nattesession i Feedback Studiet i Århus. Forinden havde der hverken været øveaftener eller demoindspilninger - udgangspunktet var 20 nye sange, indspillet på en walkman i Amsterdam, bare med Krebs' stemme og akustiske guitar. Dagen før studiearbejdet begyndte, spillede de 7 musikere en improviseret koncert på værtshuset Peter Gift i Århus - gik derefter friskt til sagen, og arrangerede de nye sange helt fra bunden af.
Resultatet var Krebs' tiende album - SMÅ SENSATIONER. 12 fornemme
sange, der hver for sig var blandt de bedste Krebs overhovedet havde skrevet. Tekstmæssigt havde SMÅ SENSATIONER knapt så mange historier om andre, som på hans tidligere udgivelser. Her var det først og fremmest sangskriveren selv der var i fokus - i både personlige, humoristiske, nærværende og smukke tekster og melodier, på et album der handler om at fange livet dér hvor man er og samtidig er en hyldest til de mennesker der vælger kærligheden og parforholdet, trods alt og på trods af alt.
Live blev SMÅ SENSATIONER fulgt op af intens turnevirksomhed. Først sammen med Michael Falch og Steffen Brandt som ”De tre tenorer” og siden på en nærmest uendelig turne med album-bandet, der varede langt ind i 1996.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 350,- kr. / i døren 375,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 350 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen