Poul Krebs med Band

03. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

03. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

POUL KREBS FEJRER 25 ALBUM MED 25 KONCERTER

Efter en magisk sommer med et triumftog af festivalkoncerter, en sangskriver og et band i absolut topform, retter Poul Krebs og band nu fokus mod de smukkeste teater- og koncertsale rundt om i landet. I foråret 2023 tager Krebs og band på landsdækkende turné med hele bagkataloget i bagagen. Det bliver en festlig fejring af en unik karriere -imponerende 25 album på 45 år i den danske musikbranche.

"Man skal huske at fejre det der er værd at fejre og 25 album er da i den grad værd at fejre. Vi vil spille en ny type koncerter - en tidsrejse med en sang fra hvert album helt tilbage fra den spæde start og til det sidste nye skud på stammen. "Sange til natten" Og så kan vi kun drømme om at I kan huske hvor I var og med hvem I hørte de sange første gang. Og at I selvfølgelig lige som os bagefter vil sige: "Det nyeste var nu det bedste..." fortæller Poul Krebs om den kommende tour.

Der er således lagt op til en helt særlig oplevelse med 25 sange, der tager os med på en tidsrejse, 40 år tilbage til de første og mere ukendte album - over mange af de klassikere vi alle kender og synger med på, og frem til det seneste album "Sange til natten" fra 2022.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 365,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 365 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen