Pokey Lafarge - AFLYST

06. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

06. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Pokey Lafarge

Den amerikanske sanger og sangskriver Pokey LaFarge har tidligere begejstret danske publikummer på Tønder Festival og på Hotel Cecil i København, og til efteråret vender LaFarge tilbage til Danmark, idet han optræder i Pavillonen 6. november.

Pokey LaFarge mixer på fornemmeste vis western swing med fortidens country med inspiration fra fransk jazz, Roy Orbison og Bob Dylan i et skønt kalejdoskop af intense melodier. De stærke sange står tidløst sammen med en skråsikker sans for rytme i centrum for hans koncerter. Med udgangspunkt i de traditionelle amerikanske genrer som blues, ragtime og jazz samt folk, hillbilly-country og vaudeville og blander Pokey Lafarge det hele sammen til et personligt, old-timey udtryk. På det seneste har han også inddraget mere egentlig rock- og soul-orienterede elementer, uden han dog at miste sit rustikke særpræg.

Pokey LaFarge, hvis egentlige navn er Andrew Heissler, pladedebuterede med albummet Marmalade, og siden det udkom i 2006, har begejstrede anmeldere og fans elsket ham for hans eklektiske udtryk.

Sammen med backinggruppen The Big City Three begyndte han at tiltrække sig større opmærksomhed med Riverboat soul (2010), blandt andre fra Jack White, som skrev kontrakt med LaFarge på sit pladeselskab Third Man Records.
Her udgav Pokey LaFarge i 2013 sit selvbetitlede soloalbum, en fænomenalt god plade med LaFarges karakteristiske blanding af western swing, jug band-musik, country blues, Dixieland-jazz, folk og ragtime.
På sit seneste album, Manic revelations fra 2017, bevægede Pokey LaFarge sig imidlertid et stort skridt væk fra sin førkrigs-americana og flirtede i stedet med soulmusikken.
Hans seneste album Rock Bottom Rhapsody er med sange som ”Fuck me up”, ”End of my rope” og “Fallen Angel” lyden af en mand, hvis liv er ved at falde fra hinanden.
Efter en stor krise, er det dog en mand med håb og fornyet tro på livet, der gæster Pavillonen.
Han siger selv: ”Den mand, som synger sangene i dag, er ikke den samme, som den, der skrev dem. Nedturen og desperationen har givet inspiration og et ekstra lag til musikken og det er jeg dybt taknemlig for.”
Glæd dig til en aften med stort nærvær og hudløst ærlige sange.

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 165,- kr. / i døren 185,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 100,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 165 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen