Pligten kalder - Emhætte & Ulven

16. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

16. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

Arrangementet er afholdt

Pligten Kalder til en ekstraordinær martsoptræden!

Torben Steno står over for økonomiske udfordringer, værre end nogensinde før. Salget af billetter til hans tv-transmitterede begravelse var skuffende, hvilket har motiveret de andre Pligten Kalder-medlemmer, Peter Jessen, Søren Mikkelsen og Johan Olsen, til at tage på endnu en tur for at sikre Steno en værdig alderdom.

Det ambitiøse musicalprojekt "Emhætte og Ulven" er endnu ikke på plakaten, men på forårsturen får du en enestående chance for at høre nogle af de store hits fra forestillingen.

Aftenen byder på både lyspunkter og lavpunkter, hvor kvartetten vil levere en blanding af gamle hits og spontane indslag. En aften med Pligten Kalder er altid en risikabel, men uforglemmelig oplevelse!

Hvem er Pligten Kalder?
Pligten kalder er en dansk musiktrio, der består af journalisten Torben Steno (elastikoptrukket Optigan-orgel), rocksangeren Johan Olsen kendt fra Magtens korridorer (vokal) og saxisten Peter Bech-Jessen (Klarinet/mezzosopran-sax).

Olsen og Steno dannede Pligten Kalder i 2007, og efterfølgende kom Bech.Jessen med på Saxofon og klarinet. Ifølge Steno startede Pligten Kalder som en joke, og deres numre er da også specielle, fx "Tre ældre kvinder på en tom bøssebar i november". Deres første koncert var i Huset i Magstræde i 2007. Senere samme år udkom deres første EP kaldet Pligten Kalder der blev godt modtaget i musikmagasinet GAFFA.

Den 18. april 2014 udkom gruppens debutalbum med titlen Du skulle have været der i går! Det modtog fire ud af seks stjerner i GAFFA

Centersalen, nummererede siddepladser

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 230,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 230 kr

Sted Centersalen

Arrangør Pavillonen