Philip - LYT NYT FORÅR 2022

02. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

02. april
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Bag kunstnernavnet Philip finder man den 22-årige sanger og sangskriver Philip Bæk Hedegaard, som efter mange år med en guitar i hånden er sprunget ud som sangskriver og soloartist.

Philip udforsker den moderne og strømlinede pop-lyd i kombination med organiske elementer. Med et tekstunivers, der tager afsæt i ungdommens usikkerheder og store følelser – og en legende tilgang til komposition - eksperimenteres der med at underbygge stemninger og kommunikere ærlige og stærke budskaber ud.

Philip Hedegaard fik sin første guitar da han var 13, men har de seneste år fokuseret mere på sangskrivning, dog stadig med guitaren som sit uundværlige redskab. Med et eftertænksomt og selvreflekterende tekstunivers spiller han melodiøs popmusik.
I 2021 udgav han sine to første singler, og påbegynder i 2022 et nyt kapitel med singlen ”The Only Thing on My Mind”, som udkommer 21. januar, og er første single fra en kommende EP. Glæd dig til en spændende aften med en talentfuld herre, der kun bevæger sig i én retning: Fremad.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00
Billetpris 125,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen