Peter Viskinde

09. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

09. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Oplev en helt særlig dag i Pavillonen. Vi har denne lørdag helt eksklusivt fået en særlig mulighed for at vise en heltsøbt kunstner-oplevelse : fernisering og senere spisning og koncert med samme kunstner. Peter Viskinde har siden teenageårene haft maleri som metier, men vi kender ham naturligvis også som musiker. Denne dag kan du opleve begge dele når vi åbner dørene for fernisering om eftermiddagen – og følger op med en intim og nærværende koncert i Pavillonsalen om aftenen.

_________________________

Peter har fra i år valgt at fokusere mere på sit virke som kunstmaler og spiller derfor kun koncerter en sjælden gang i mellem, derfor bliver dette en eksklusiv mulighed for at høre mange af de gode gamle sange. Han besøger her Pavillonen med en akustisk koncert, der rummer Viskinde sange fra før og nu, ”Savner en som dig”, “No Peace Like In Heaven”, “Hele vejen hjem” og mange flere. Vi sørger for den hyggelige stemning og lys på bordene i den gamle pavillonsal. De intime rammer gi’r yderligere en sjælden mulighed for publikum til at komme tæt på sangene og historierne bag. Siden 1975, har Viskinde beriget danskerne med lækker og stilren rockmusik. Han har, tidligere spillet i flere kendte bands såsom Malurt og Doraz. Dog er Viskinde nok bedst kendt for bandet Big Fat Snake som han stiftede sammen med Anders Blichfeldt i 1990.

De gode år i Malurt og Big Fat Snake, som Peter Viskinde, beskriver dem, var præget af sammenhold og fælles forståelse, hvor alle trak i samme retning og alle stolede på hinanden, forklarer den 64 årige legendariske guitarist Peter Viskinde om hans genfundne glæde ved den sociale del af det at spille musik. Efter otte år med tromme-samplinger og anden moderne studieteknik uden andre levende instrumenter, har han med kommende album lagt stilen om: “Sangenes sjæl har af og til været svær at finde, det vigtige element, hvor jeg billedligt talt kan lugte savsmuldet i manegen, når vi indspiller “live i studiet”, har manglet. Så det bedste band er samlet og vi har indspillet SAMMEN”
Godt selskab er det – og godt selskab bliver det når vi dækker op med cafeborde og levende lys i Pavillonsalen. Det bliver en ganske særlig og intim aften.

Stegt flæsk de lux ad libitum: Stegt flæsk med 3 forskellige slags (Stegt flæsk, paneret flæsk, røget flæsk) med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder. – spis hvad du kan.Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr. / i døren 200,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 100,- kr. Gyldigt ID medbringes.


Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen