Peter Ingemann - STØRST

24. nov
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

24. november
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

Peter Ingemann
Alt det der er størst…

Jeg bor i en lille by – i et lille land, og her er vi vant til, at småt – det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud og se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst…
Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til Størst – TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting som f.eks. krydstogtskibe, bygninger, restauranter og events.

Selve programserien Størst gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

I foredraget Størst tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af Størst og ikke mindst de mange sjove sidehistorier.

Forfatter og erfaren mand på skærmen – det personlige nærvær er vigtigt for Peter Ingemann

Peter Ingemann er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001. Han blev efterfølgende ansat ved DR i Århus, hvor han var vært på populære programmer som ’Guld og grønne skove’ og ’SOS – jeg har gjort det selv.’ I 2004 blev han vært på programmet Hammerslag og senere Nybyggerne, Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed og Den store bagedyst.

• Han debuterede som forfatter i 2010 med selvbiografien Ingemanns land – Et familiedrama.
• I 2013 skiftede han til TV2 for at blive vært på den succesrige programserie Størst, hvor han besøger de største steder og ting verden over som f.eks. krydstogtskibe, bygninger, restauranter og events.
• Peter Ingemann er ved Billed-Bladets prestigefyldte TV-GULD prisfest kåret af bladets læsere som Årets mandlige underholdningsvært både i 2016 og 2017.

Med efterhånden mange år i TV-branchen er Peter Ingemann en erfaren mand på skærmen, hvor han på en charmerende, ligefrem og jordnær facon formår at formidle underholdning med indhold. Han er med sin personlighed gået direkte ind i hjerterne på de danske seere – foreløbigt kulminerende i foråret 2017, hvor han af Billed-Bladets læsere blev kåret som årets mest populære TV-vært. Sideløbende med sit arbejde på TV er Peter Ingemann en aktiv og særdeles eftertragtet foredragsholder med ry for virkelig at underholde sit publikum med både spænding og humor. Uanset om det er på TV, eller live, er det personlige nærvær vigtigt for Peter Ingemann, der til stadighed insisterer på, at seere og publikum skal tages alvorligt. Det handler om at vise nuet og virkeligheden og ikke mindst formidle mødet mellem mennesker.

I sommeren 2018 optog han programmet Ingemann og Vestkysten, hvor han på knallerten Puch Monza Juvel fra 1979 kørte fra Skagen i nord til den danske grænse i syd på 25 dage. Knallerten var en kopi af den samme knallert, som han havde ejet som ung. Det blev til samlet 1064 kilometer, og serien blev sendt fra marts til april 2019. I samme serie blev der optaget en serie på syv afsnit med titlen Ingemann, Fyn og Lolland-Falster i sommeren 2020, hvor blandt andre Jim Lyngvild blev besøgt. Denne serie blev sendt i foråret 2021. I efteråret kan vi glæde os til flere af de tidligere populære udsendelser med Peter Ingemann.

Foredraget tilbydes i samarbejde med FOF Djursland og Djurslands Bank.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 285,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Arrangører: Vitten Carlsson Entertainment APS og Pavillonen

Se mere

Pris 285 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen