Pernilla Andersson - AFLYST

30. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

30. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Det er med stor beklagelse, at vi har modtaget besked fra Pernille Andersson om, at hun desværre er nødt til at aflyse hendes turné til efteråret på grund af personlige årsager.

Det gælder desværre dermed også koncerten i Pavillonen den 30. september 2023.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi er stolte af at kunne præsentere den superinteressante grammy-nominerede svenske artist Pernilla Andersson til det danske musikpublikum!

I Sverige er hun en skattet og velanset artist, der trækker fulde sale til sine koncerter, hvorimod hun på den danske side af sundet er et nærmest ubeskrevet blad.

Det mener vi i Pavillonen er en fejl, og det har vi har tænkt os at rette op på ved at slå dørene op til en skøn koncert med hende til september.

Pernilla Andersson udgav i august 2021 sit tiende studiealbum ”Samma dag som Elvis”. Herfra er sangen “Weatherman” første singleudspil og selvom titlen antyder noget andet, så synges den på svensk. Som sædvanlig skriver, producerer og arrangerer Pernilla på egen hånd og spiller klaver og guitar sammen med sine favoritmusikere. På denne turné i Danmark har hun følgeskab af guitaristen Fredrik Ro?nnkvist.
“Weatherman er en hyldest til dem, som arbejder med de kunstneriske erhverv. Idéen til nummeret kom en dag, da jeg sad i bilen med JJ Cales “Anyway The Wind Blows” på anlægget. Med to aflyste turnéer i bagagen tænkte jeg på alle grinene, ofrene, trængselsårene og følelsen af at ville trække tingene lidt længere for at se, hvor livet kan lande” siger Pernilla Andersson og fortsætter: “Jeg tænkte også, at visse erhverv bliver mere et kald end et aktivt valg, uanset om det gælder at blive præst eller musiker”.

Hendes to første albums var på engelsk og i 2008 debuterede hun på svensk med albummet ”Gör Dig Till Hund” (Metronome/Warner Music). Albummet blev meget rost og gennem årene har Pernilla flere gange været Grammy nomineret - både som komponist og artist.

Ud over at være artist ejer hun pladeselskabet Sheriff Records, hvor hun udgiver Titiyo, Svante Thuresson och Staffan Hellstrand.
I 2013 modtog hun den eftertragtede Sir George Martin Music Award for sin stærke personlige vision. Med et musikalsk afsæt i den skånske muld har Pernilla Andersson udviklet en unik stil helt i Sir George Martins ånd.

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen