Pavillonen på græs 2023

18. aug
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

18. august
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

PAVILLONEN PÅ GRÆS PRÆSENTERER
TV-2 + Lord Siva + Vilma som support

Grenaa har fået sin egen festival - Pavillonen på græs.

Vi byder velkommen til en kæmpe musikfest, når Pavillonen går på græs 18. august 2023. Forestil dig en lun sommeraften, hvor en fed koncert kryber ind under huden og løfter humøret ind i nye dimensioner. Tænk på, hvordan du står sammen med dine venner og har en kold øl i hånden, mens kinderne blusser og bassen fra scenen taktfast smelter sammen med din puls. Den sitrende, varme stemning med fællesskab og solid, nærværende rockmusik, der får hverdagens trivialitet til at fordampe.... så har du en idé om, hvad Pavillonen på græs kommer til at handle om. TV 2 får nu selskab af Lord Siva og hans store band til at syde festen i gang.

DOBBELT KONCERT…
Pavillonen på græs bliver nu til en dobbelt koncert i det vi nu har fået det andet navn på plads.

Vi er superglade for at have fået en aftale i stand med super hitteren Lord Siva med stort band der bliver det andet navn til Pavillonen på græs så vi nu har 2 stærke navne på plakaten. Lord Siva spiller kun et lille antal koncerter til sommer, så det bliver en eksklusiv optræden i Grenaa og en fantastisk popfest den 18. aug. 2023.

TV2
Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.
Klassikere som ‘Bag Duggede Ruder’, ’Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og ‘De Første Kærester På Månen’ er blot et lille udpluk af de mange klassikere, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år. Med en lun tone leverer TV-2 musikalske kommentarer til samtiden, kærligheden og hverdagen – altid med en dobbeltbundet (selv)ironi og en veludviklet diabolsk evne til at sætte sig ud over tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et karakteristisk speciale for bandet, der i dag kalder sig Danmarks lykkeligste orkester.
TV-2 kan skrive flere end 200 sangudgivelser, 19 studiealbums og mere end 1200 koncerter på cv’et. Med andre ord fremlægger de et monumentalt virke som er kvitteret med flerdobbelte platinplader samt DMA-statuetter for bl.a. ’Årets Danske Pop Udgivelse’, ’Årets Danske Sangskriver’ og ’Årets Danske Hit’.
Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle landets generationer og peger på musikken som et mødested for de helt store følelser, festen og fællesskabet. Velkommen til Danmarks lykkeligste orkester: TV-2.

Lord Siva
En vaskeægte popstjerne med de storhittende ‘Paris’ og ‘Solhverv’ samt dansk pops melankoliker.

Der er en fornemmelse af en hård rejse igennem tilværelsen, der har bragt ham hen til at være den succesfulde artist, han er i dag. Lord Siva har, siden han etablerede sin lyd og kom frem i starten af 10’erne, været med til at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark. Som repræsentant for en skrøbelig maskulinitet, har han på sine tidligere udgivelser, fanget en form for eksistentiel angst. Men i kraft af sin totale overgivelse til pop og optimisme, fanger en forvandlet Lord Siva, nu den specifikke sårbarhed, der eksisterer, når man elsker nogen.

Lord Siva behøver ikke at være en bestemt kunstner. Han lader sig ikke begrænse og indskrænker ikke sin egen frihed. Hans samarbejde med den danske producer Vera gjorde deres fælles hitsingle »Paris« til den næstmest afspillede sang i 2019 i Danmark med over 17 millioner streams på Spotify, er »Solhverv« blevet soundtracket til et happy end; verden er blevet reddet og kærligheden vundet.

Vilma
Bag kunstnernavnet VILMA finder man Marie Vilsbøll – en 26-årig sanger, sangskriver og producer med benene solidt plantet i den jyske muld. Hun er vokset op i en helt almindelig kernefamilie i den vestjyske forstad Resenstad, men flyttede i 2019 til Aalborg for at studere populærmusik og lydproduktion på Aalborg universitet. VILMA har altid haft musikken tæt på kroppen, spillet violin, sunget og lyttet til alt fra Keane til Katie Melua i sit barndomshjem – men det var først på efterskolen, at hun for alvor fik øjnene op for, at musik kan mere end blot at være et hyggeprojekt.

VILMA laver dansksproget, nærværende popmusik med håbet om at give lytteren en forudsætning for at bearbejde noget inderligt. Med afsæt i kærligheden til sin opvækst i det vestjyske favner VILMA både magien, det simple og det komplekse i at være et meget følsomt menneske. Hun opfordrer alle til at droppe den ironiske afstand til egne og andres følelser, når de faktisk fortæller noget, der er vigtigt for dem. Noget, musikeren selv har haft svært ved gennem store dele af sit liv. Måske fordi, der særligt i provinsen ikke er tradition for at tale højt om sine følelser. - Jeg har altid haft meget lyst til at fortælle min familie, hvor meget de

HUSK og køb din billet inden den stiger!
KØB BILLETTER
16/12 – 10/1 2023 kr. 370,- inkl. gebyr
11/1 – 2/3 kr. 395,- inkl. gebyr
3/3 – 2/5 kr. 425,- inkl. gebyr
3/5 – 18/8 kr. 450,- inkl. gebyr

Praktisk information:
Pavillonparken ved Pavillonen, unummererede pladser
Drikkevarer & mad købes på pladsen - det er ikke tilladt selv at medbringe mad & drikkevarer.
Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris: Stigene - se prisoversigt herover.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris KØB BILLETTERkr

Sted Pavillonparken ved Pavillonen

Pladser Pavillonparken ved Pavillonen, unummererede pladser

Arrangør Pavillonen