Malurt & Magtens korridorer - Pavillonen på græs

27. aug
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

27. august
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

MALURT & MAGTENS KORRIDORER - Pavillonen på græs

I sommeren 2021 lancerede vi Pavillonen på græs og er nu allerede ved at bygge en tradition op med masser af festivalstemning i Grenaa. Vi fik utroligt mange roser og komplimenter for Pavillonen på Græs, og det gav blod på tanden til allerede nu at præsentere version 2 af arrangementet, endda her i en ekstraordinær udgave.

Denne sammensætning af 2 af landets største og meget legendariske live bands er lidt i særklasse og sker kun denne ene gang, da Malurt parkerer turbussen igen efter denne turne. Det helt nye Loud tiger er også koblet på programmet således at pladsen bliver varmet godt op.

 

120 år med kultur på Djursland

Koncerten er den store fejring af Pavillonen i år fylder 120 år.

Koncerten markereres derfor med et band der peger ind i fremtiden, et af nutidens helt store live bands samt nogle af fortidens helt store giganter. 

 


Vi byder velkommen til en kæmpe rockfest, når Pavillonen går på græs 27. august 2022. Forestil dig en lun sommeraften, hvor en fed koncert kryber ind under huden og løfter humøret ind i nye dimensioner. Tænk på, hvordan du står sammen med dine venner og har en kold øl i hånden, mens kinderne blusser og bassen fra scenen taktfast smelter sammen med din puls. Den sitrende, varme stemning med fællesskab og solid, nærværende rockmusik, der får hverdagens trivialitet til at fordampe.... så har du en idé om, hvad Pavillonen på græs kommer til at handle om. Rockelskere får her en enestående chance for at få en af de helt store aftener med to af de bedste garanter for poetisk dansksproget rock: MALURT og Magtens Korridorer. Sommeren 2022 er eneste mulighed for at opleve denne unikke dobbeltkoncert, og


LOUD TIGER

Viktoria Siff aka LOUD TIGER har boet de seneste 10 år i England og USA, som sangskriver 

for artister som Macy Gray, Alicia Keys og Social House m.fl. 

Den velsyngende Viktoria Siff har også været tre år på verdensturné med verdensberømte 

australske band 5 Seconds of Summer som vocal coach. 

Nu er Viktoria Siff klar til at indtage Danmark og resten af verden som LOUD TIGER.

Et brøl der nok skal blive hørt!

Viktoria Siff har sammen med multiinstrumentalist Sune Haansbæk skrevet og produceret et 

meget internationalt lydende værk. Stilen er en blanding af upbeat Americana, alternativ 

country og folk-rock. Loud Tigers vokal kan måle sig med de allerstørste og udtrykket er råt, 

ærligt og inderligt. 

Hun skriver bl.a. om aldrig at føle sig god nok i DEVIL, om at prøve at rejse sig selv igen efter 

adskillige svigt i ENTER THE NIGHT, hvordan det føles at være fanget i et forhold med psykisk 

vold i FOOL. I hendes 4 single FIND HIM IF YOU CAN skriver hun humoristisk om, hvor svært 

det kan være at finde en soulmate i det moderne samfund. 

LOUD TIGER vandt omgående anerkendelse hos Apple Music i Nashville fra allerførste

udgivelse i oktober 2021. Alle tre singler er landet på kæmpe playlister som Best New Songs 

Americana, Southern Craft, New in Country, Country Wide og New in Rock.

 

Malurt
Der bliver ”Superlove” og nostalgi på græsset ved Pavillonen, når Malurt kommer ”Tilbage til byen”. MALURT har gennem tiden været lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og til mange både mørke og lykkelige stunder. Det er lidt for sent til ”Kys mig før jeg bli’r cool”, for med veloplagte og velsyngende Michael Falch i forgrunden er bandet noget nær legendarisk.
Det musikalske univers er på én og samme tid en aktuel teknologikritik og en fantastisk nostalgisk tidsrejse tilbage til 80’erne, hvor IT hed EDB, computere var datamater, rulleskøjter var noget man spændte på skoene, solen brændte i neon og kærlighed kunne opstå ved kassen i et supermarked.
Kombinationen af Falchs uimodståelige vokal, musikernes synergi og charmerende fællesskab med publikum har for længst gjort Malurt til en uomgængelig del af den danske rockhistorie, og de fleste kan synge med på ”Mød mig i mørket”, ”Den eneste i verden”, ”Neonsolen”, ”Kold krig”, ”Sidste station”, ”CPR” og mange flere.
Michael Falch overraskede alt og alle, da han annoncerede gendannelsen af MALURT under en akustisk solokoncert til stor begejstring for alle rockelskere. Gendannelsesturnéen 2020 – der er flyttet til 2022 pga. corona - er sidste mulighed for at opleve dette ikoniske band. Efter denne turné parkerer MALURT turbussen for sidste gang, så det er sidste chance for at opleve rockbandet i vanlig MALURT-konstellation:

Michael Falch, sang og guitar
Christian Arendt, guitar
Pete Repete, keyboards
Peter Mors, bas
Dia Nielsen, trommer

Magtens Korridorer
Har lagt Pavillonen ned flere til massive rockbrag og cementeret sig som et af landets absolut fedest live bands. De brød massivt igennem lydmuren til danskerne i 2005, da de med albummet »Friværdi« erobrede både hitlisten og et hjørne af folkesjælen. Med hits som ”Lorteparforhold”, ”Picnic” og ”Pandora” har Magtens Korridorer skrevet sig ind i dansk rockhistorie som et hårdtarbejdende rockband, der til stadighed udgiver væsentlige albums, og spiller intense og fandenivoldske koncerter, så anmeldere i kor kalder dem landets bedste liveband. Formularen med enkel, ørehængende rockmusik langt væk fra perfektionismens kedelige midterrabat tilsat 220 procents turboenergi på scenen, fungerer upåklageligt. Ikke mindst fordi magtens femkløver i Johan Olsen har en forsanger, hvis stemme og karisma altid brager langt ud over scenekanten.
Med enorm succes har de fem herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest. En fest, der deles med publikum når ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet og Magtens Korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme. Live er de en hyldest til livsglæden og den og der er ingen tvivl om, at de selv nyder koncerterne mindst lige så meget som deres fans.
Med en unik umiddelbarhed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Når Pavillonen går på græs i selskab med Magtens Korridorer denne sensommeraften, vil livemusikken atter brøle i kor som Engle: ”Når jeg hyler op mod månen, råber himlen tilbage”

Magtens Korridorer:
Johan Olsen, sang
Niklas Schneidermann, guitar
Rasmus Kern, guitar
Terkel Møhl, bas
Anders Ramhede, trommer

Praktisk information:

Pavillonparken ved Pavillonen, unummererede pladser

Drikkevarer købes på pladsen - det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer.

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 450,- kr.

Se mere

Pris 450 kr

Sted Pavillonparken ved Pavillonen

Pladser Pavillonparken ved Pavillonen, unummererede pladser

Arrangør Pavillonen