Paul Thorn - LYT NYT

19. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

19. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Fra Tupelo, Missisippi får vi besøg af en herre, der udover at være født og opvokset i Elvis Presleys fødeby, er en fabelagtig sangskriver og ditto historie fortæller.
Lad os præsentere Paul Thorn for dig …

Hans popularitet er vokset og vokset og han har med flere af hans singler og albums, efterhånden befundet sig på Bilboards Top 100 utallige gange og optrådt på alle de store amerikanske TV-shows med bl.a. Lettermann, Conan O’Brien og Jimmy Kimmel.
Paul Thorn & band har igennem de senere år været support act for store navne som Bonnie Raitt, Mark Knopfler og Sting.

Paul Thorns musik har sit udspring i det sydlige USA og er præget af de mange traditioner der følger en opvækst i ”The Deep South”, blues, soul og gospel i sådan et ”Southern Rock” mish mash - ofte leveret med muntre historier fra det virkelige liv.

Paul Thorn, der udover musiker og sangskriver, på sit CV’et kan skrive, tidligere professionel bokser,- han kæmpede bl.a. mod den 4-dobbelte verdensmester Roberto Duran – og tabte!
Men i dag ernærer han sig som musiker og rejser mere end 200 dage om året sammen med sit band og kufferten fyldt af fremragende sange som et stort publikum, specielt i USA har taget til sig.


Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 175,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 100,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen