Paul Potts med Kirsten Siggard

06. dec
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.00.

06. december
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18.00.

Arrangementet er afholdt

Fra East end til Grenaa

Paul Potts sammen med Kirsten Siggaard.

Hold fast, det bliver stort! Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over at have fået en helt unik stjerne til at komme til Grenaa og Pavillonen – det er et scoop. En verdensstjerne af de helt store med en fantastisk stemme, der overraskede alle – selv dommeren Simon Cowell - til ”Britains got talent”. Det bliver en uforglemmelig aften i Pavillonen.

Det er med umådelig begejstring og stolthed, vi nu kan præsentere Paul Potts i Pavillonen som lidt af et scoop, der bringer stjernestøv af den sublime slags til Grenaa.
Ingen havde forventet at få benene slået så meget væk under sig, som det skete da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Britain’s got Talent” og sang den smukke arie ’Nessun Dorma’ fra Puccinis opera Turandot. Klippet fra hans første optræden er vist mere end 110 millioner gange på youtube, og hårene rejser sig stadig, når man ser, hvordan den tidligere telefonsælger fra Wales overraskede alt og alle med sin umanérligt smukke stemme. Paul Potts vandt som bekendt senere konkurrencen, gik ind i alles hjerter og fik opfyldt sin drøm om en karriere i showbizz på de helt store scener.

Kort efter konkurrencen udsendte Paul Potts sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. I dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus og turnerer nu verden rundt med sin fantastiske stemme og opera af højeste kvalitet.

Dansk gæstesolist.
Helt eksklusivt medbringer han denne aften Kirsten Siggaard, der er en af Danmarks dygtigste sangerinder. Hun har en gudsbenådet skøn stemme, der favner utroligt bredt. Kirsten Siggaard fik sit gennembrud som sangerinde, da hun vandt Dansk Melodi Grandprix i 1984 med sangen “Det lige det” sammen med Søren Bundgaard. De vandt igen i 1985 og 1988, og turnerede meget som duoen “Hot Eyes”, og har siden haft en omfattende karriere både inden for musikken, både som solist med sangtrioen Swingsisters.
Kirsten Siggaard & Paul Potts indspillede i 2011 i London duetten ”More Than A Dream” der var at finde på julealbummet ”Min Jul”, og de glæder sig nu til at skulle på turné sammen.
Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og frydefulde harmonier, når julen synges ind i Pavillonen af en vaskeægte verdensstjerne.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18.00.
Billetpris 345,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 345 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen