Paul Potts ”Christmas Dreams Tour” med gæstesolist Gry Johansen

26. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

26. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangementet er afholdt

Paul Potts ”Christmas Dreams” med gæstesolist Gry Johansen

Paul Potts leverede en helt sublim og eksklusiv optræden i en helt fyldt sal i Pavillonen for et år siden. Han ønskede specifikt at komme tilbage til Pavillonen til det fremragende publikum vi har i Pavillonen, det ønske indfrier vi nu og glæder os helt vildt til en aften i selskab med en superstjerne på højeste niveau.

Paul Potts vender tilbage til Pavillonen, og med sig har han Gry Johansen på scenen.

Der er garanti for skøn og forrygende julekoncertoplevelse når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund. Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.
Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

Dansk gæstesolist
Gry Johansen er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Gry begyndte sin karriere som 15-årig i 1980, og hun har flere gange deltaget i det Danske Melodi Grand Prix. Det store gennembrud fik hun i 1983, hvor hun vandt med "Kloden drejer". Det var her, hun tog de berømte "rejehop" som en del af sangens koreografi. Gry besidder en stor musikalsk bredde og vil til koncerten synge danske klassiske julesange.

Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når julen synges ind rundt i Danmark.


Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Billetpris 345,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 345 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen