Parker Millsap akustisk solo koncert

07. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

07. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

Den amerikanske singer- songwriter Parker Millsap gæster Danmark for første gang med sit akustiske soloshow. Parker har tidligere besøgt Danmark, - i 2017 og i 2018, var han gæst på Tønder festivalen med sit daværende band, og leverede ved begge besøg nogle spektakulære koncerter, som har afstedkommet mange forespørgsler til festivalen om et gensyn med den 33- årige sanger, guitarist og sangskriver. Det er indtil videre ikke lykkedes, men så kan man jo glæde sig over at man til februar kan opleve ham på en 4 – dages turné på gode spillesteder herhjemme.

Parker Millsap er født og opvokset i Purchell, Oklahoma i et religiøst hjem, hvor det var Pinsekirke bevægelsen, der bjergtog familien Millsap, men samtidig med troen og overbevisningen om helbredelse ved bøn, tungetale og åndsdåb, var musikken en mindst lige så vigtig ingrediens i den unge Parkers opvækst. Hans forældre tog ham i en tidlig alder med til blues og rockkoncerter, og da han samtidig tydeligvis havde et musikalsk talent, var vejen ligesom banet for Parker.

Parker album debuterede i 2012 med albummet ”Palisade”, og to år senere, i 2014 udkommer det andet album, ”Parker Millsap”, et album der afstedkom en ’Americana Music Association’ nominering, som ” Årets Nye Stjerne”, men det er først efter udsendelsen af det 3. album ”The Very Last Day” i marts 2016, at karrieren for alvor begynder at tage fart. Albummet flyver op af de amerikanske hitlister, og Parker er gæst i nogle af de store amerikanske talk-shows og albummet kaster nok en nominering af sig, denne gang bliver albummet nomineret som ”Album Of The Year”, og den igangværende turné bliver udvidet og udvidet! Rygterne om denne nye ”Americana” stjerne spredes til Europa, som han som tidligere nævnt, besøger i 2017, bl.a. altså på Tønder festivalen. Den megen omsiggribende turné virksomhed fortsætter i nogle år, i 2018 udsender han sit 4. album ”Other Arrangements” og Parker og bandet besøger igen Europa og Tønder Festivalen. Da Covid-19 epidemien rammer verden i 2020, bliver Parker ligesom de fleste andre kunstnere nødt til at parkere turbussen, og han bruger ’ventetiden’ på at skrive sange til sit 5. album ”Be Here Instead” som udkommer i april 2021.

Albummet er mere eksperimenterende end de tidligere og teksterne er mere eftertænksomme og reflekterende med både uhæmmet fantasi og søgen efter nærvær i en Covid ramt og kaotisk verden. Det eftertænksomme og kontrasterne i livet, de mørke sider vs. lyset, er emner som Parker kommer rundt om på hans seneste album ”Wilderness Within You”, som udkom 12. maj 2023. Det bliver sange fra samtlige seks albums, Parker tager med sig på soloturnéen i 2025.

One of the most arresting and puckish young singer-songwriters to emerge in the Americana scene this decade.” – NPR “

A spiritually minded, if not outright spiritual, songwriter… – ROLLING STONE

“I wasn’t prepared for the wild, vast power of his voice and his remarkable charisma. This guy can yodel, he can sing a soul song for real and wiggle his legs like Elvis. A star in the making – ANN POWERS, NPR

“Plainly put, Millsap is a star, and he solidifies that standing with every single live outing” - ACOUSTIC GUITAR

“Last night in Atlanta, I saw one of the best concerts I have ever seen. Parker Millsap & Sarah Jarosz. Both were astonishingly good...it restored my faith in music." – ELTON JOHN

Pavillonsalen

Dørene åbnes 1 time før
Billetpris 225,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633.

Se mere

Pris 225 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen