Open Mic

20. nov
kl. 19:30

20. november
kl. 19:30

Arrangementet er afholdt

Open Mic er et nyt initiativ hvor vi giver nye musikere med eget materiale en mulighed for at prøve materialet med band, og lade sangene møde et publikum. Vi har en professionel Trio der bakker dig op, bestående af Janus Bechmann, Tove Sørensen og Morten Sidenius, der hvert i sær har spillet med Poul Krebs, Ivan Pedersen, Ester Brohus og mange flere.
Du tilmelder dig til Janus på openmicgrenaa@gmail.com

Som publikum er det også her du møder ny musik – LIVE.

________________________________________________________________

Mere om Open Mic
Open Mic er en helt central ting i USA på musikscenen, både som upcoming og for den mere etablerede musiker. Igennem årtier har Open Mic været en bærende del i mange byers musikliv, store som små. Det er en tradition, som i dag er så indgroet i den enkelte amerikaners bevidsthed, at de ofte går til open mic’s flere aftener om ugen. For den enkelte musiker og for de bands som spiller på Open Mic, er det scenen, hvor man kan gøre opmærksom på sin musik og få prøvet nyt materiale af for et lyttende publikum.
 
Hvorfor
Der mangler et rum i Grenaa og Norddjurs, hvor talenter og de mere erfarne inden for musikken, kan prøve deres materiale af (spille sammen) og møde et rigtigt live publikum.
 
Open Mic rækker ud mod en målgruppe der ligger i den semi-modne ende forstået på den måde, at det egner sig bedst til at man har lidt erfaring med i bagagen og ikke er helt ung, grøn og uprøvet - men generelt har talent jo ingen alder. Så i princippet er det åbent for alle, der har talent.
 
I dag er det sådan, at det er utroligt svært at komme ud og spille med eget selvkomponeret musik som solist eller band, uden at man er et allerede etableret navn, det vil sige man har udgivet 1 eller flere CD´er fået airplay på div radiostationer ect.
 
Med Open Mic kan vi skabe et musikmiljø, hvor unge som ældre musikere, der ikke har steder at spille deres musik, kan komme og blive hørt. Det skal være et trygt miljø hvor man kan mødes og skabe kontakter og for nogens vedkommende, prøve at stå på en rigtig scene for første gang, med alt hvad det nu indebærer.
Hvordan
Trioen er i kontakt med de optrædende på forhånd og står for tilmelding og arrangement af numre så det er klart til optræden den pågældende dag.
Man kan tilmelde sig via mail eller facebook gruppen "Open mic Grenaa"
 
Er du solist, er I et band, er I en duo, spiller du Rock, Pop, Folk, R&B, Blues, Singersongwriter eller anden genre, ligger der sange der trænger til at blive hørt af et lyttende publikum, så har du/I mulighed for, at skrive jer på listen som optrædende ved Open Mic. Typisk vil man få imellem 20 og 30 min. Der ingen begrænsninger hvad angår genren, ligesom man også selv bestemmer om man vil spille egne eller andres. Det er op til den enkelte om de vil bakkes op af trioen eller spille alene.
 
Et forum og en scene hvor det kun handler om musikken, og kun på musikkens præmisser og intet andet. Kom og skab nye kontakter, udveksl ideer på kryds og tværs, og få nye musikalske input.
 
Udover at komme og spille vil der også være mulighed for at få gode råd vedr.: Sangskrivning, hvordan kommer man videre med sin musikalske karriere, vejledning til indspilning og markedsføring af sin musik, rettigheder; KODA, Gramex Royalty, forlag og en god snak omkring, et liv med musik.
Værts bandet ”Bechmann Sidenius” vil stå for aftens backing af evt. solister og ligeledes efter traditionen, lægge ud med 2-3 sange.
Derefter går kunstnerne på i den række følge som de har tilmeldt sig i, præsenteret af værten, som også typisk knytter et par linjer til hver af de optrædende.
Om ”Bechmann Sidenius”
 
Janus Bechmann
Guitarist, sanger, sangskriver, producer, studie tekniker, mixer, Co writer, arrangør. og turnerende musiker. Har bl.a. arbejdet med: Ester Brohus,
Annione, Whisper feat. Franka Abrahamsen, Kamille Lindholm Larsen & Musikgryde, Esben Kronborg, Ursula Ankjær Olsen, De 12 Bud fra 2013 (Illustrationer Poul Kjær) (digte Svend Hansen), Turbulens/Morten Okbo , De Marco…..
Medvirker på alle ovenstående som guitarist, adds på bas, trommer, keys, sang, kor, beats, komponist, Co writer og som arrangør.
 
Tove Sørensen:
Diplomuddannet bassist og rytmisk sammenspilslærer fra Det Jyske Musikkonservatorium, 2001. Underviser i Dragør Musikskole i bas, guitar,
sammenspil og karrusel. Når jeg spiller koncerter spiller jeg mest på elbas og synger. For eksempel med bandet Sing Sing Sing, Ivan Pedersen, Nanna Larsen, Leaving a Small Town, Poul Krebs, Drengene og Pigerne, The Counterfictionals og andre..
 
Morten Sidenius:
Trommeslager, Percussionist, Sangskriver, Producer. Har bl.a. spillet med: Humleridderne, Nikolaj og Piloterne, Kristian Lilholt, Lasse Helner, Holtsø
Wittrock, Ester Brohus The Deepers, Soul Acedemy og mange flere. Udover at være en flittigt benyttet trommeslager, stor erfaring som percussionist, producer og arrangør, i en lang række sammenhænge bl.a. MeW, Røde Mor, BAAL, ANGU, Strawberry Slaughterhouse + mange flere.

 

Pavillonsalen

Se mere

Pris Fri entre

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen