Ole Kibsgaard og Lisbeth Sagen - PLUS 1

05. okt
kl. 13:00

Dørene åbnes kl. 12.00.

05. oktober
kl. 13:00

Dørene åbnes kl. 12.00.

Arrangementet er afholdt

Ole Kibsgaard og Lisbeth Sagen deler deres stærke musikforståelse og varme tilstedeværelse med os til en koncert i Pavillonen, hvor musikkens iboende kræfter får lov at føre ordet. Musik er den mest universelle kommunikationsform, der findes. I den bor og skabes der minder, hvorigennem vi kan kanalisere følelser og her kan vi søge helle, stilhed, forløsning og varme.

Det allerstærkeste ved musik er, når man kan se den har en effekt. At det betyder noget, at det kan forløse folk, at det kan opløfte folk. Der er rigtig meget brug for musik derude, ikke kun i koncertsalen. Musik skal bruges noget mere end der hvor man forventer at møde den. Der er brug for musikken derude og ikke kun i koncertsalen. Hør Ole og Lisbeth formidle meget mere om, hvordan musik burde bruges noget mere end der, hvor vi normalt forventer at møde den.

Hvad er en PLUS1-koncert?
Fællesskab, hygge, nærvær, smil, grin og godt samvær.
En koncert om måneden på det lokale spillested fra september til maj.
Koncerterne afholdes om fast en tirsdag eftermiddag i Pavillonsalen.

Alle PLUS1 billetter giver dig mulighed for at invitere en ven, en nabo, en bekendt, en fremmed eller et familiemedlem til koncert. Alle billetter giver adgang til 2, så hvem vil du invitere med til en god koncert?

Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 12.00.
Billetpris 170,- kr. / i døren 170,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 170 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen