Ole Frimer & Knud Møller

07. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

07. september
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

To af Danmarks bedste guitarister optræder sammen i Pavillonen.
Sangeren og guitaristen Ole Frimer har været en fremtrædende skikkelse i det danske musiklandskab i årtier. Med sin unikke ”flesh to string”- teknik, sangskrivning og vokal arbejde, har han opnået international anerkendelse og har modtaget priser for det, i både ind- og udland. I alt 13 albums er det blevet til gennem tiden.

Ole Frimer Bands seneste album ”Live in Eppingen” som blev udgivet på tyske Katti Records i 2020, fik stor opmærksomhed i både Europa og i USA, og bandet har udvidet deres koncertvirksomhed til store dele af det europæiske kontinent.
Med Jesper Byllling på bas og Claus Daugaard på trommer har Ole Frimer nogle rutinerede folk bag sig.

Knud Møller, som i dag bor i Hedensted, har i høj grad markeret sig i nærmest en menneskealder som en fabelagtig guitarist. Han er ligefrem sammenlignet med Gud, og han er for mange med kærlighed til guitarspil helt deroppe.
De fleste kender ham måske mest fra samspillet med Johnny Madsen Band.
Desuden i mange år sammen med den hollandske troubadour Hans Theessink.
Knud Møller fra Hjørring er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium i 1979 på Musikpædagogisk linje med violin! I 2008 blev han kåret som Danmarks bedste guitarist. Guitar-guden er desuden kendt som en af hovedkræfterne bag Allan Olsen, Peter Belli og Poul Krebs. I mere end 30 år var han Johnny Madsens foretrukne guitarist. En stor aften venter os på Rampelys med de to herrer Frimer og Møller.

• Ole Frimer – guitar/vokal
• Knud Møller – guitar
• Jesper Bylling – bas
• Claus Daugaard – trommer

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen