Niels Krøjgaard – Findes der mere mellem himmel og jord?

11. maj
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:15.

11. maj
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:15.

Arrangementet er afholdt

Vi er så heldige at vi allerede har fået en ny dato på plads der er den 11. maj 2021.

Din billet flyttes direkte til den nye dato så du dermed har førstevalget på den nye dato inden de resterende billetter sættes til salg….
Refundering senest 29.11.2020

Findes der mere mellem himmel og jord…?

Nyt foredrag med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard
Er det muligt at læse tanker? Findes der spøgelser? Kan fremtiden forudsiges? Har du nogensinde haft en oplevelse du ikke forstod, og kommet til konklusionen: ”Det må være overnaturligt”. Har du overvejet, om du måske blev forført og manipuleret - men uden at kunne gennemskue det?

Hvad er fup - hvad er fakta?
På underholdende vis bliver clairvoyante afsløret og nyreligiøse sekter blotlagt. Overnaturlige fænomener bliver naturlige og forklarlige. Manipulationen bliver afdækket, og aftenen giver bud på, hvad der er fup, hvad der er fakta og hvad der simpelthen aldrig er blevet undersøgt videnskabeligt.

Underholdende og lærerig aften
På denne aften tager psykologisk entertainer og foredragsholder Niels Krøjgaard dig med ind i en verden af naturlige forklaringer og tung videnskab. Du kommer til at høre, hvorfor hjernen kan ”skabe” en tro. Du får afslørende og underholdende historier om, hvor lette vi er at manipulere, og du får viden, så du i fremtiden kan undgå at blive trosmæssigt manipuleret. Og så kan vi nok ikke undgå, at Niels med et glimt i øjet inddrager jer gæster til at understrege sine pointer :-)

“Jeg kan læse tanker, få andre til at gøre noget jeg har tænkt. Igangsætte overnaturlige hændelser ved tankens kraft – udført lige foran øjnene af dig. Alt på en yderst overbevisende måde – så overbevisende at du tror! Men jeg er ikke er clairvoyant – men tryllekunstner. Jeg har ingen overnaturlige evner – blot kendskab til manipulation.”
citat Niels Krøjgaard

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er en af landets førende eksperter inden for religiøs manipulation. Han er manden, som i DR1 dokumentaren “Forført” afslørede den indiske guru Sai Babas evner, som snyd. Han er også medforfatter på “Politikens bog om det alternative – En håndbog om mystik og videnskab”. Og så er Niels Krøjgaard også én af idémændene bag DR1 dokumentarserien “Fornemmelse for snyd” – hvor han også medvirkede i programmerne - og så har han været med til at få folk ud af nyreligiøse sekter, bl.a. flere unge fra Scientology.

Håber vi ses til en underholdende aften
Målet med aftenen er ikke at sige hvad der er rigtigt og forkert. Det er op til hver enkelt gæst at vurdere, hvad han eller hun skal tro på. Målet er at vise, at der findes personer som både bevidst og ubevidst manipulerer med vores tro, og at disse mennesker kan få utrolig stor magt over os, hvis vi ikke passer på. Håber vi ses!

Det siger de gæster, der tidligere har oplevet Niels:
"Så sjovt, underholdende og spændende foredrag. Karakter =12 med pil opad"
"Et meget spændende emne, der blev fremlagt både humoristisk, sagligt, professionelt og med en fin tidsmæssig fordeling. Generelt en MEGET positiv oplevelse"
"Det var så FANTASTISK, Niels var virkelig god! Både showdelen og foredraget var spændende og fængende :-)"


Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:15.
Billetpris fra 279 kr. til 329 kr. /

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris fra 279 til 329 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen