Niels Hausgaard - Du ved, hvad jeg mener...

29. jan
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

29. januar
kl. 19:30

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Billetsalgs info vedr. Forsalg Niels Hausgaard 2020.
• Billetsalget starter den 1. nov. kl 10.00
• Der sælges kun billetter via Pavillonens hjemmeside www.pavillonen.dk
• Der sælges IKKE billetter fra Pavillonens billetkontor.
• Er du medlem af nyhedsmail-listen for du en fordel med pre-salgs mulighed et direkte link der sendes den 29. okt. – du kan oprette dig på www.pavillonen.dk


DU VED, HVAD JEG MENER… Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer: Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.


Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris fra 415,- kr. / i døren fra 435,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 415 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen