Mowgli

11. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

11. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

Mowgli
Med rødder i Bosnien fungerer Mowgli ikke blot som en musiker, men også som en forbindelse mellem kulturer og publikum. Mowgli træder ind på den danske musikscene med en stemme, der ikke blot rapper, men en stemme, der formidler livets dybder gennem en unik kunstnerisk identitet. Hans evne til at male billeder med ord og skabe dybfølte fortællinger har gjort ham til en bemærkelsesværdig skikkelse i dansk hiphop, der på kort tid har etableret sig på det danske rap kort.

Gennem alvorlige toner og skarpe flows formår Mowgli at indfange øjeblikke af livets kompleksitet og dele dem med en følelsesladet tone, og en inderlighed der skinner igennem. Hans musik er ikke blot et lydspor, men et refleksionsrum, hvor lytterne kan dykke ned i de dybere lag af hans fortællinger om livet og tanker fra hans krøllede hjerne.

Udgivelsen af EP’en ”Junglebogen” i 2022 var i høj grad med til et etablere Mowglis plads i den danske musikbranche, og med features der inkluderer ICEKIID & RH er han nu i hæsblæsende fart på vej fremad, med et hav af singler i kufferten og endnu mere ny musik på vej i 2024. På scenen leverer Mowgli ikke bare tekster og toner, men helt nye versioner af hans musik, der bliver hjulpet på vej af et enormt dygtigt band. Hans optrædener er kendetegnet ved en alvorlig tone kombineret med et show af verdensklasse. Mowgli er en dansk rapper, du absolut ikke vil gå glip af live!

Pavillonsalen, ståpladser

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 150,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen