Moi Caprice

19. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

19. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Moi Caprice

Moi Caprice, der var blandt den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00’erne, er nu tilbage med groovy rytmer og ny musik på de danske landeveje med stemningsfulde koncerter.
Bandets første fire album kastede en række radiohits af sig, heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3 samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De har også flere gange været nomineret til Danish Music Awards og modtog i 2007 en Steppeulv som Årets Gruppe.

Efter en singleopsamling i 2009 kastede Moi Caprice sig over indspilningerne til deres femte plade, men processen løb ud i sandet, og musikerne kastede sig over andre projekter. Bandets medlemmer har i de forgange år indspillet og turneret med blandt andet The Mountains, Oh Land, I Got You On Tape, The Late Great Fitzcarraldos og Choir of Young Believers, ligesom forsanger Michael Møller har udgivet to soloplader (det ene udkom allerede i Moi Caprice-tiden) og et album med folkemusikgruppen Foreign Lands. Drømmen om at videreføre Moi Caprice har dog altid spøgt i baghovedet, fortæller gruppen.
I efteråret 2018 pakkede bandet derfor instrumenterne og drog en uge på ødegård i Sverige. Her genfandt de for alvor den fælles glæde ved at lave musik. De skrev en række nye sange – en af dem, "Maureen", bliver nu bandets første single i 10 år.
Maureen fortsætter den relativt storladne lyd, gruppen er kendt for med Michael Møllers udtryksfulde stemme i fokus, men har en lidt mere groovy rytme end vanligt. Teksten er en hyldest til karakteren Maureen fra den klassiske spaghetti-western Once Upon a Time in the West, som gruppen flere gange tidligere har refereret til. Deres debutalbum hed således Once Upon a Time in the North, mens sangen ”Someone Spent His Life With Her” fra deres sidste studiealbum, We Had Faces Then, var en hyldest til filmens kvindelige hovedrolleindehaver, den ikoniske italienske skuespillerinde Claudia Cardinale.

Moi Caprice anno 2020 er tæt på original besætning: Michael Møller på vokal og synths, Casper Henning Hansen på trommer og David Brunsgaard på guitar. Bandets oprindelige bassist, Jakob Millung, er nu bosat i Colombia og er erstattet af Fridolin Nordsø, som producerede bandets andet album, You Can’t Say No Forever. Desuden er Jakob Funch, som var guitarist på bandets sidste turnéer, blevet indlemmet som fast medlem af bandet.

Pavillonsalen - Ståpladser / Cafeopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 145,- kr. / i døren 170,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 145 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen