Miriam Mandipira & The Soul Family

30. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

30. september
kl. 20:00

Dørene åbnes 1 time før

Arrangementet er afholdt

Du har nok aldrig hørt en stemme som Miriam Mandipiras. Helt ufortjent tager hun ikke selv æren for hverken den power eller det nærvær, hun leverer. For Miriam er musikken langt mere end toner og ord. Det er magi. Og tro. Nu får vi lov til at opleve hende både LIVE og på det album, der udkommer i efteråret. Heldigvis.

Hun har sunget, så længe hun kan huske. Er vokset op med ørerne klistret til radioen. Og fra da skolelæreren bad hende synge til en fællessang, har resten givet sig selv. Fra Afrika til Danmark, fra Book Café, Harare, til Mojo Blues Bar og til de store koncertsale. Fra DR’s Big Band til Det Kongelige Teater. Musik er musik, og Miriam er musikken.

”Men det er ikke mig, det handler om, når jeg synger. Jeg er bare instrumentet, og når jeg står på scenen med mit band, synger jeg fra et sted, der ikke handler om regler og teknik – det er følelser,” fortæller sangerinden, der for alvor prøver kræfter som sangskriver – sammen med sin Soul Family - på det kommende album NDIWE, der betyder ’du er mit hjertes udkårne’ og ser dagens lys den 1.september. Budskabet og overskriften er til at mærke. Kærlighed. Selvfølgelig. Fremfor alt.

”Kald mig soulsanger, kald mig jazzsanger. Jeg er ligeglad, God musik er god musik, og jeg elsker at fortolke andres sange og elsker at lade mig inspirere. Samtidig synes jeg, det er stort at prøve kræfter med dét at skabe og skrive sangene selv – og med mine venner i Soul Family har jeg fundet mit sted. De ER min familie, og den nysgerrighed og respekt vi har sammen, er fantastisk.”

Dét oplever man tæt på, når Miriam & The Soul Family går på scenen. Begejstringen for musikken og formidlingen er umulig at overse- og høre.

”Jeg elsker at bevare følelsen af at være et barn. Det er en spænding og en nysgerrighed, der holder mig kørende, og det er derfor, jeg glæder mig helt vildt til hver eneste koncert – uanset hvor lille eller stor den er. Ellers ville jeg aldrig gøre det. Det er ikke en hyggeting, det her. Det er et liv, og alting betyder noget,” fortæller Miriam, som begyndte sine år i Danmark med at jamme på Mojo Blues Bar, bygge et netværk op … og resten er historie.

Miriam Mandipira & The Soul Family:
Miriam Mandipira: vokal
Søren Skov: keyboards
Martin Stender: guitar
Tomas Fog: bas
Sten Larm Rasmussen: trommer

Mere om Miriam:
Født I 1977
Sanger i Luckstreet Blues 1996-2005
Flyttede til Danmark i 2007
Har turneret med DR’s Big Band

Pavillonsalen

Dørene åbnes 1 time før
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633.

Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen