Miriam Mandipira & The Soul Family

24. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

24. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Miriam Mandipira & The Soul Family
Soulfuldt nyt samarbejde.

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo’s, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen.
Miriam Mandipira & The Soul Family er aktuel med debut-udgivelsen “One”, som allerede har fået fantastiske anmeldelser.
“Miriam sætter en tyk streg under både sin alsidighed og sin status som Danmarks nok allerbedste sangerinde lige nu” Jakob Wandam, Bluesnews.dk

‘Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange. Det sagde bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden. Gennem musikken blev der knyttet nogle bånd imellem os.’ fortæller Miriam.
Hun fortsætter. ’Vi fortolker andres sange, men lægger netop stor vægt på at fortolke. Det har altid været følelsen, der drev mig. Det har jeg med hjemmefra. Jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv’
‘Det er den følelse, der driver os, hvad enten vi spiller en Etta James-sang eller en sang af Gasolin - det skal føles rigtigt! Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen’.
‘Det er vores ønske at publikum skal ha’ en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, og den må gerne sende dem opløftede hjem’.
‘Følelsen og øjeblikkets inspiration imellem os fem på scenen, er det, der skaber vores egen lyd og gør os til en soul familie’.

Om musikken
I løbet af en aften med Miriam Mandipira & The Soul Family kommer man vidt omkring - fra coverversioner af blandt andre Kim Larsen, Savage Rose, Amy Winehouse, Gasolin, Etta James til enkelte af Miriams egne sange. Det hele pakket ind i bandets lækre og varme lyd.

Om Miriam Mandipira:
Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun lyttede til i radioen som ung. Og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun voksede op i.
Her i Danmark har Miriam allerede vundet flere priser. Dét sammen med Miriams fantastisk fleksible stemme - som naturligt og ubesværet bevæger sig ind og ud af rootsmusikkens blues, gospel og soul - har gjort Miriam til en yderst efterspurgt vockalist. Miriam har da også optrådt med blandt andre DR Big Band.

Miriam Mandipira & The Soul Family:
Miriam Mandipira: vokal
Søren Skov: keyboards
Martin Stender: guitar
Thomas Fog: bas
Sten “Larm” Rasmussen: trommer

Køb hele LYT NYT kortet – 6 koncerter for kun kr. 350,-

Pavillonsal - caféopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 155,- kr. / i døren 180,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 75,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 155 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen