MICHAEL FALCH & DÉT BAND - Forår i Brystet Live 2021

01. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

01. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

I Pavillonen glæder vi os meget over, at koncerten med Michael Falch og Dét band ændres fra at være en siddende koncert, til at være dén stående rock ’n’ roll- koncert, den oprindelig var tænkt som.

Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt. Han har ikke tilladt rusten at få ro og er nu tilbage med sin stærkeste bandopstilling med DET BAND, som han har haft i ryggen og skabt store succeser med de sidste mange år.
Desuden har Signe Svendsen takket ja til at tage med ham på turné, og Michael Falch skrev således på sin Facebook:

”Det er så smuk en gestus af hende at sætte sin solokarriere på pause en tid for at hellige sig Dét Band, og Signe vil give koncerterne et helt nyt præg i forhold til tidligere” De to har gæstet hinanden på både scener og sange før samt udgivet duetten "Langsom musik".
Vi glæder os til en fabelagtig aften i selskab med de erfarne musikere – og det gør Michael Falch også og fortæller: ”Der er nu kun kort tid til vores efterårsturné starter, og jeg glæder mig rigtig meget til at tage Dét Band med ud på landets spillesteder Turnéen skulle oprindeligt have fundet sted i foråret 2021. Da vi planlagde turnéen, var intentionen, at koncerterne skulle afvikles for et stående publikum. Undervejs blev var det dog umuliggjort af restriktionerne, og således måtte vi – som alle andre – rette ind og bede publikum om at sidde ned. I dag er situationen heldigvis en anden, og vi må igen mødes til stående koncerter. Derfor glæder det os at annoncere, at koncerten i Pavillonen 1. december ændres til stående koncert.”

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 295,- kr.

Max. 10 billetter pr. kunde
Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 295 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen