Medina

06. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

06. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

MEDINA

Medina er en af landets helt store sangerinder og personligheder med en lang stribe af nr. 1 hits ... det er stort at vi har trukket hende til Grenaa her på spidsen af Djursland - en stor oplevelse at glæde sig til.

Medina skruer ned for synthesizerne og op for intimiteten, når besøger Pavillonen i akustisk set up.

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden - og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af live-koncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret sin position – senest i 2016 hvor Medina modtog Æresprisen ved Danish Music Awards.

Medina medvirker en række søndage i dette års udgave af Toppen af Poppen, hvor hun fortolker en stribe kende sange og selv for fortolket sange fra hendes bagkatalog og Medina har allerede nu varslet, at flere af fortolkningerne måske vil være at finde på sætlisten til foråret.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 300,- kr. / i døren 325,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 300 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen