Martin Kanstrup

02. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

02. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

MARTIN KANSTRUP begyndte for få år siden at uploade små videoer op på sin facebook og har på kort tid fået mere end 30.000 følgere på sin side. Telefonen begyndte at ringe med forespørgsler og MARTIN KANSTRUP har i 2022 solgt over 4500 billetter i kulturhuse, spillesteder og forsamlingshuse med sit show ”Thybo or not Thybo”.

Entertainer, troubadour og spillemand: Flere betegnelser passer på musiker og komiker MARTIN KANSTRUP fra Thy, der har bygget sit show op med referencer til den humoristiske arv fra legender som De Nattergale, Allan Olsen og naturligvis Niels Hausgaard.

Kanstrup tager dig med ind i et show fyldt med musikalsk hverdagspoesi. Han gør sig blandt andet i et jordnært mandeunivers, hvor han formår at få kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv. Du vil opleve fællessang, sjove anekdoter og finurlige sange på thybomål. Man kommer på en lille rejse i Kanstrups liv og ikke mindst hvordan hans krøllede hjerne oplever dagligdagens små og store udfordringer.

Så velkommen ind i en Thybo`s univers. Velkommen til MARTIN KANSTRUP.

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen