Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost

20. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

20. maj
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Koncerten er flyttet til den 20. maj. 2021.
Allerede købte billetter gælder til den nye dato.
Refunderingsfrist: 25.4.2021.

Denne koncert er en lækkerbidsken for både jazz-og bluesfans, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til swedig blues og funkmusik. Alt udført på et højt professionelt niveau og med stor spilleglæde!

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz-og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i de danske hjerter. Miriam Mandipira giver desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika.

Kjeld Lauritsenspiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 CD’er i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond-projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trioen kompletteres nu af Søren Frost, der efter mange år med Skipper/Just/Frost og DR bigband vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz-og bluesband som Hammond Time. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former vil desuden bringe et party-element til bandet.

Med Miriam Mandipira og bandet venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

Miriam Mandipira - vokal
Kjeld Lauritsen - hammond
Per Gade - guitar
Søren Frost - trommer

Pavillonsalen - Cafeopstilling

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 165,- kr. / i døren 185,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 165 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen