Manden bag Mr. James

06. sep
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

06. september
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Arrangementet er afholdt

Manden bag Mr. James. Foredrag med Jim Latrache-Qvortrup.

Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea

I Pavillonen er vi stolte af at kunne præsentere et særdeles inspirerende foredrag med Jim Latrache-Qvortrup. Glæd dig til en aften, hvor du får indblik i en unik livshistorie fra en mand, der har prøvet mere end de fleste. Hans barndom var turbulent med ophold på børnehjem, kostskole og i plejefamilie. Som 19-årig tager han til Fremmedlegionen, hvor han på trods af højdeskræk uddanner sig til faldskærmssoldat.
Tilbage i Danmark kaster han sig ud i et risikofyldt og kriminelt liv som kokainpusher, og blev i 90’erne og 00’erne leverandør af kokain til det københavnske jetset, indtil han endte i fængsel. Dømt for 1,6 kilo kokain. Han er en mand, der med andre ord trives med en høj grad af risici og er vant til at begå sig i vanvittige situationer og under stort pres.
Mødet med en kvinde mellem to fængselsophold gjorde, at Jim forandrede sit liv og sin tankegang radikalt. Han blev lovlydig forretningsmand og er i dag en succesfuld iværksætter med gang i flere forretninger og projekter i København.

Mr. James
Rigtig mange af os kender bedst Jim Latrache som den falske forretningsmand – den karismatiske Mr. James i Mads Brüggers prisbelønnede dokumentar Muldvarpen – Undercover i Nordkorea. Det lykkedes den rige og ekstravagante falske forretningsmand, i fire år sammen med Muldvarpen, iskoldt at narre det nord-koreanske styre til reelle møder om voldsomme våbenkøb og metamfetamin-produktion. Alt imens han samtidig agerede familiefar for 2 børn.
Dette er dog kun én af de mange vilde historier fra Jims usædvanlige liv. Historier, som han nu vil dele denne unikke aften i Pavillonen. Der er dem, der mener at Jim Latrache-Qvortrup har levet for to.
Hans opvækst med ekstrem modgang, en kaotisk barndom og følelsen af at blive misforstået, gav ham en skruppelløshed og et usædvanligt drive. Noget, der til en start blev brugt forkert, men som han i dag har vendt til styrke og mod.

JIM
I november 2021 udgav Jim Latrache-Qvortrup sin selvbiografi JIM i samarbejde med Journalisten Rasmus Elmelund, der skriver i forordet: ”Jim har tusind historier at fortælle, og jeg skal ærligt sige, at jeg kun troede på halvdelen af dem, første gang jeg mødte ham (….) Jeg har med andre ord haft anledning til at tvivle på sandhedsværdien af de ting, han fortæller mig, men ikke én gang i de mange måneder, vi har arbejdet på bogen, er jeg stødt på væsentlige uregelmæssigheder i historierne.”

Glæd dig til en aften i selskab med et helt exceptionelt menneske, der i dag kan reflektere over sit brogede liv med både humor og skarpsindighed, og som åbenhjertigt deler ud af sin utrolige historie.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 270,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Arrangører: Vitten Carlsson Entertainment APS og Pavillonen

Se mere

Pris 270 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen