Mads Langer Twenty-Twenty Tour

27. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

27. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Mads Langer har været på en helt utrolig rejse. En rejse der i Pavillonen startede i vores LYT NYT program for hele 10 år siden. Vi har aldrig været i tvivl om, at Mads har et talent der brænder igennem – og noget helt ekstraordinært på hjerte.

Derfor er vi også overordentlig stolte af, at han nu kommer tilbage, på sin første indendør turne i 4 år. Vi glæder os til at byde en af de allerstørste danske artister velkommen tilbage i pavillonen – med et stort og nærværende show.
Twenty-Twenty Tour

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”
Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“
Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.


Centersalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 370,- kr. / i døren 395,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 370 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen