Lydmor

20. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

20. september
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

LYDMOR - ”Space Tour”

Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden når hun optræder med hendes nye Space Tour.

Lydmor (aka Jenny Rossander) står aldrig stille i sit musikalske virke og udtryk. Sidst hun var på tour var det i akustiske klæder – og nu vender hun sig atter mod de elektroniske toner i en excentrisk blanding af alt, hvad der udgør Lydmor. Komplet med drama, sårbarhed og fuldt smadder på sanseindtrykkene.

Space Tour koncerten indeholder elementer fra alle aspekter af Lydmor’s virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente.

Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren’23.
På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt og et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at Lydmor er “en af nationens største musikalske genier” og kvitterede med fem stjerner og ordene:

”Det her er Lydmor, præcis som du har set hende før. Bare bedre.
Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig og energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed og overmenneskelig all-over-the-placeness. Sidst Rossander var til tramp, genfødte hun sit spillested. Denne gang har Rossander genfødt Lydmor”

Pavillonsalen - Caféopstilling

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 195,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 195 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen