Luftens Helte

26. apr
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

26. april
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før.

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Luftens Helte

Luftens Helte indtager Pavillonen til april 2024

Tag turen tilbage foran tv’et i stuen i barndomshjemmet, når Luftens Helte spiller musikken fra de uforglemmelige klassiske tegnefilm. Musikken har altid været en afgørende del af den magi, der skaber en mindeværdig oplevelse. Og det aarhusianske band med 19 medlemmer gør det til deres helt eget.

Vi kender dem alle. Sange fra film som Løvernes Konge, Mulan, Aristocats, Herkules og Tarzan vækkes til live, når Luftens Helte indtager landets scener. Med sig har de det helt store udvalg af instrumenter. Der bliver både spillet på sax, violin, flygelhorn og meget mere.

Bandet har spillet for fulde huse rundt i Danmark, har fået fem stjerner i GAFFA, og er kendte for at skabe en fest uden lige. Luftens Helte er lyden af energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme. Og på denne turné kommer festen i absolut centrum.

Vi garanterer, at du går fra koncerten med flere af de tidløse ørehængere som Rigtige Mænd og Hakuna Matata kørende rundt i hovedet i flere uger efter.Centersalen, ståpladser

Dørene åbnes en time før.
Billetpris 280,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 280 kr

Sted Centersalen

Arrangør Pavillonen