Lucy – Lyt Nyt

01. jun
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før koncerterne.

01. juni
kl. 20:00

Dørene åbnes en time før koncerterne.

Arrangementet er afholdt

Mød LUCY: Et ungt, omfavnede musikalsk fællesskab, hvor følelserne får frit spil – altid.
Styrke og sårbarhed er for nogen modsætninger. Men for det nye danske band, LUCY, er det én og samme ting. De finder nemlig styrke i sårbarheden. De fire musikalske individer udgør til sammen et band fyldt med energi, passion, ærlighed og gå på mod. Deres kærlighed til musik er lige så stor som deres kærlighed til hinanden, og det kan mærkes gennem musikken.
“Inspirationen til sangen kommer fra vores egne liv. Sangen kom meget, meget naturligt til os. Den var egentlig meget nem at skrive, fordi det var så ægte en følelse, vi havde.
Vi render alle rundt og ryger en smøg engang i mellem, har moralske tømmermænd til tider - og generelt svinger lidt frem og tilbage i livet. Men det er okay - og lige netop det, havde vi brug for at skrive en sang om”, lyder det fra forsangeren i bandet, Sylvester.
Lander et sted er skrevet af LUCY sammen med Chris Burton og produceret af Carl Altino, som har arbejdet med bl.a. Lamin, Sivas og. Bree Carter. Det er en sang om at navigere i livets kaos. Selv når verden vælter, finder vi ud af det, og selvom alt er kaos, ordner det sig i sidste ende. Optimismen manifesteres i omkvædet med ordene:

“Selvom at jeg letter
ja så ved jeg, at jeg lander et sted
selvom jeg ik’ leder
vil jeg stadig få det hele med”

Siden udgivelsen af debutsinglen Deprimeret i juni og opfølgeren Amor i September har LUCY spillet i Byhaven, varmet op for Page Four på deres efterårstur samt slået rekorden med flest uger som vinder af DRs Upcoming Duel.

LUCY består af Sylvester Spangenberg (vokal), Jens Bjerre (bas), Sofus Koed Pedersen (guitar), som har kendt hinanden og spillet musik sammen det meste af livet og Bertram Thorsen (trommer), der kom med i bandet i sommeren 2022.


Dørene åbnes en time før koncerterne.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Sted: Pavillonsalen - caféopstilling.
Pavillonsalen unummererede pladser

Billetpris: 150,- kr.

Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser unummererede pladser

Arrangør Pavillonen