LIVESTRINGS

16. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

16. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

LiveStrings er et efterspurgt og passioneret strygeensemble med nordiske musikere, i front både på de klassiske og de rytmiske scener. De mange strenge kvartetten spiller på, har formet dem til at være et af de mest interessante klassiske ensembler i Danmark. Sammen bevæger de sig gennem alle genrer, altid med dybe rødder i den klassiske musiktradition og spillestil.

Du har helt sikkert set dem i TV- programmer såsom Toppen af Poppen, X-Factor og Go’ Morgen Danmark. De har arbejdet med verdensstjerner som Eminem, Kanye West, Michael Bublé, Lukas Graham, MØ, Jada, Rasmus Seebach og Søren Huss på såvel liveoptrædener som indspilninger. LiveStrings’ musikere er alle klassisk uddannet fra musikkonservatorier rundt om i hele verden og arbejder også i nogle af landets største orkestre såsom Danmarks Radios Symfoniorkester og Copenhagen Phil.

LiveStrings ønsker at bringe kammermusikken ind på nye scener og udbrede den til et nyt publikum gennem sine mange egne projekter og i tæt samarbejde med artister på tværs af grene. I 2018 udgav de sit første album i eget navn ”Natsværmeri” sammen med Bent Fabricius-Bjerre hvorpå de bagefter spillet sammen for udsolgte koncertsale landet over. I 2020 udkommer et fælles album med Soleima.

Kvartetten har arbejdet tæt sammen med det prisvindende ensemble Mames Babegenush, og sammen med gruppens accordeonist Nicolai Kornerup har strygekvartetten fordybet sig i den ungarske og rumænske folkemusik. Blandet med ny klassisk musik og nordiske klange skrevet af Kornerup, har de skabt deres eget tonesprog – The Ardeal Project. (Ardeal betyder Transsylvanien)

Pianist, accordenist og komponist Nicolai Kornerup er gæstemusiker til koncerten, og må siges at være en gave til musikken. Virtuos på sine instrumenter og med en musikglæde man skal lede længe efter. Med sin gruppe Mames Babegenush modtog han senest Carl Prisen for bedste komponist, og sammen har de spillet verden over, bla i Carnegie Hall. Han skriver og producerer sammen med bla Kwamie Liv, og arbejder som producer på X-factor. I 2020 udgiver han sit første soloalbum. Kornerup arbejder tæt sammen med LiveStrings, og har også skrevet flere stykker til kvartetten.

Til koncerten bringer LiveStrings alle disse facetter med sig. Man kan derfor forvente et bredt program med nogle af deres favorit klassiske værker, musik fra LiveStrings’ udgivelse med Bent Fabricius-Bjerre samt Østeuropæisk folkemusik blandet med nordiske klange. Der kommer også nogle (helt nye!) overraskelser fra den mere poppede verden – så det er lidt af en rejse man skal ud på sammen med de sprudlende musikere.

Konterten er arrangeret i samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening.

Pavillonsalen - Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 225,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633.

Se mere

Pris 225 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen