LIV I FORSAMLINGSHUSENE - TUNDRA

30. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

30. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Med den karismatiske vokalist Sofie Trolde i front har Tundra i deres korte levetid allerede spillet en
række anmelderroste koncerter. Derudover har Tundra blandt andet optrådt på Reeperbahn Festival i
Hamborg, SPOT festival, Smukfest, Nibe Festival, Det Turkise Telt og har gjort sig bemærket ved at udfordre koncertformatet med optrædener på unikke locations, såsom Thingbæk Kalkminer, Nordsøen Oceanarium, Redningshuset i Lønstrup og i det kirkelige rum. Tundra anvender i deres musik harper, indiske instrumenter, akustisk klaver og percussion som møder synthesizer lyde, Würlitzer og elektrisk guitar, der forenes gennem Sofie Trolles stærke vokal.
I 2019 udgav Tundra et debutalbum og kom med 30 koncerter rundt i alle landets afkroge hvor de begejstrede publikum med deres smukke folkpop. I 2020 har Tundra spillet spontane koncerter i en række af landets kirker. Publikum kan forvente en anderledes og udfordrende koncertoplevelse, hvor det danske sprog og et unikt musikalsk tonesprog går op i en højere enhed. Tundra mestrer både sjælen i den nordiske musik, asiens spirituelle klange, foruden et moderne syn på 60er-og 70ernes nostalgiske pop-og rockkultur. For Tundra er hver enkelt koncert unik og lader derfor rummet og publikum være en vigtig medspiller i den samlede oplevelse med plads til begejstring og forundring.

OBS! Ved køb af billet på nettet er prisen hævet med et gebyr på 20 kr.

For yderligere information: https://8544moerke.dk/event/koncert-tundra/

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 160,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Se mere

Pris 160 kr

Sted BYENS HUS

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen