LIV I FORSAMLINGSHUSENE - Tom Donovan

18. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

18. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Tom har i de sidste 15 år har boet i Danmark, og i 30 år har han været professionel musiker. Han startede i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.
Tom Donovan er en meget populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små værtshuse. I mange år har han spillet i omegnen af 160 koncerter om året,
og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan. Der er derfor tale om et besøg af første klasse, som også dem, der ikke normalt dyrker irsk musik passende kan bruge denne aften til.

OBS! Ved køb af billet på nettet er prisen hævet med et gebyr på 20 kr.

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 170,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 170 kr

Sted Pederstrup Forsamlingshus

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen