LIV I FORSAMLINGSHUSENE - Lasse og Mathilde

23. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

23. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden. Og Lasse & Mathilde turnerer stort set året rundt!
Det var i 1975 at Mathilde Bondos første soloplade ”Pigesind” med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner, udkom. Og det blev starten på duoen, på scenen og privat. Internationale musikalske forbindelser gav et tæt samhørighedsforhold til New Orleans og byens rige musikliv. Lyrikken har vejet meget i Lasse & Mathildes sangskrivning. Efter Tove Ditlevsen blev der sat musik til blandt andre Poul Henningsen, Piet Hein, Martha Christensen og mange flere gode ord!
En koncert med Lasse og Mathilde giver en oplevelse med spændvidde og stemning, der varmer. Et herligt mix af musik fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og gedigen hygge.

OBS! Ved køb af billet på nettet er prisen hævet med et gebyr på 20 kr.

Tilmelding, gerne på sms til 2371 1849 eller mail: jakobholm@mail.dk

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 180,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633Se mere

Pris 180 kr

Sted Rostved Forsamlingshus

Pladser Unummererede pladser

Arrangør Pavillonen